Erotika és üzlet

Újabb két taggal bővült a hetente mintegy 750 ezer példányban megjelenő Egyperces.hu e-mail magazincsalád. A Cégvezetés Egyperces a kis- és középvállalatok (kkv) vezetőit, míg az Erotika Egyperces a 18-35 éves korosztályt célozza meg.

Két újabb hírlevéllel 29-re bővült a hetente mintegy 750 ezer példányban megjelenő Egyperces.hu e-mail magazincsalád. Az Egyperces hírlevelek tematikus felépítésüknek köszönhetően rendkívül célzott elérést tesznek lehetővé, így nem csak az olvasók, de a hirdetők körében is nagy népszerűségnek örvendenek. A júniusban elindított Cégvezetés és Erotika Egypercesek elődeikhez hasonlóan nagyon jól körülhatárolható célcsoporttal rendelkeznek: míg előbbi elsősorban a kis- és középvállalatok vezetőinek szól, addig az Erotika leginkább a 18-35 év közötti korosztályt célozza meg.

Kkv-kra szabva

„A nagyon népszerű szórakoztató témák mellett – mint a Divat és stílus vagy az Érdekes honlapok – szerettünk volna az informatív – Jog, Befektetés, Lakás stb. – hírleveleinket egy olyan, gazdasági témájú Egypercessel bővíteni, ami a kkv-k számára valóban hasznos információkat tartalmaz. Ennek biztosítása érdekében a kéthetente megjelenő Cégvezetés cikkeinek megírásához elismert szakértőket kértünk fel” – jegyezte meg Fialka Krisztina, az Egyperces.hu-t üzemeltető Hírek Média média üzletágának igazgatója. A hírlevélben Damjanovich Nebojsa, online marketing tanácsadó, Megyer Örs, a Megyer Consulting vezetője, Pálinkás Róbert, kkv marketing specialista és Wolf Gábor, a Marketing Kommandó ügyvezetője is publikálni fog. A tematika a marketing mellett a kkv-k vezetőit érintő témákat – így többek között az adózás, az ügyvitel, az eu támogatások, a hr, a logisztika kérdéskörét – öleli fel.

Szintén június elején jelent meg első alkalommal az Erotika Egyperces hírlevél is. „A téma felé már korábban is nyitottunk, hiszen 2001 óta megtalálható portfoliónkban a Szerelem Egyperces. Ez többnyire a párkapcsolatok érzelmi aspektusait veszi górcső alá, s elsősorban a női olvasóknak szól. Meglepő módon azonban az előfizetői tábor felét a férfiak teszik ki. Az Erotika Egyperces elindításával, mely a szexualitás témáját dolgozza fel, a testiség kerül majd előtérbe” – magyarázta a szakember. A két hírlevélre már az első megjelenés előtt több mint 15 ezren iratkoztak fel.

free submit link    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   
Kiadja: Eduwork.hu Kft.

tanfolyam | SEO