Magyar Fogyasztó 18- Értjük-e, miről beszélnek a fiatalok

A Magyar Fogyasztó Platform október 1-jén a Magyar Telekom székházban megrendezi következő konferenciáját Magyar Fogyasztó 18- címmel. A 18 évnél fiatalabb korosztályra fókuszáló rendezvényt a fiatalkorúak iránt érzett felelősség, és a szerteágazó szubkultúrájukkal a marketingeseknek fejtörést okozó tinédzser korosztály hívta életre.

Minden generáció felnőtté lesz egyszer. De addig is, hogyan érjük el és szólítsuk meg a 18 év alattiakat? Hogyan élnek és mit fogyasztanak? Milyen a viszonyuk többek között a divathoz és a zenéhez? Milyennek látja a ma fiatalja a márkákat, és a márka a fiatalokat? Mi a fontosabb nekik, az ikonok vagy a család?

Az Értjük-e, miről beszélnek a fiatalok? alcímet viselő konferencia nyitó előadójaként Dr. Simon András (Magyar Telekom) felvázolja, mit gondol a XXI. század médiavállalata a felnövekvő médiagenerációról, majd Steigervald Krisztián (GfK Hungária Piackutató Intézet) beszél a fiatalok szegmentálásáról, és a berkeikben egyre divatosabb szubkultúrákról, továbbá Ságvári Bence szociológus (ITHAKA Kht., a Fanta Trendriport szerzője) is szót kap, aki elemzi szocializációs körülményeiket, többek között a családhoz, divathoz és zenéhez való viszonyukat.

A konferencia legszínesebb programelemének ígérkezik Novák Péter (színész) kötetlen beszélgetése a jelenlévő tinédzserekkel arról, hogy szerintük milyennek látja őket a nagy többség, azaz a felnőttek. Ezután Sas István (reklámpszichológus), és néhány a kamaszoknak (is) kommunikáló márka (IM, Bravo, Music Television, iPod, Converse) képviselőjének előadásából megtudhatjuk, milyen kép él a fiatalokban a márkákról és fordítva, milyennek látják a márkák a 14-18 éves korosztályt. A rendezvényt egy kerekasztal-beszélgetés zárja melyben a felkért szakemberek, ügynökségi vezetők, megvitatják a 18- korosztály eléréséhez szükséges marketing eszközöket.

Részletes program és további információ:

www.magyarfogyaszto.hu/18minusz/

isite toplista    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   játékok

Kiadja: Eduwork.hu Kft.

játékok | tanfolyam | SEO | flappy bird játék