A MAGYAR KULTÚRA MECÉNÁSA LOS ANGELESBEN

Bokor Balázs nagykövet, Los Angeles-i magyar főkonzul nem csak diplomataként ismert, hanem íróként is felfigyeltek rá a magyarság sorsát, életét figyelemmel kísérő olvasók. A „Távolban Magyar” című könyve már a harmadik kötete, melyben 56 olyan személyt szólaltat meg, akik a tengerentúlon, az Amerikai Egyesült Államok nyugati partján keresték a megélhetésüket, szerencséjüket. A könyv szerzője a magyar kultúra támogatója is egyben. Egy olyan ember, aki ismeri a kint élő magyarok életét, helyzetét és azonosulni tud a mindennapjaik örömeivel, gondjaival.

A könyv értékét növeli, hogy nemcsak jó nevű, elismert emberek kaptak helyet benne, hanem azok az egyszerű kivándorlók is, akik kétkezi munkával teremtették meg maguknak az újvilágban megélhetésüket, jövőjüket. Los Angeles főkonzuljával, a magyar kultúra mecénásával Tamás István az Amerikai Magyar Hírújság tudósítója beszélgetett.

isite toplista   Hirlapom  tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   játékok