Miele egyedülálló mosási és szárítási technológiák a textilápolás szolgálatában

A Miele új W1-T1 generációs mosógépei és szárítógépei irányt mutatnak a technikai fejlődésben, a készülékek a megbízható minőséget és a legmagasabb kényelmet hirdetik. A mosógépekben található legújabb technológiák a tisztítási teljesítmény, a textilkímélés és a kezelési kényelem mentén jöttek létre.

A Miele W1 mosógépei a világon egyedülálló eljárással valósítják meg a textíliák hatékonyabb tisztítását. Az új PowerWash mosási eljárással – a neves krefeldi WFK Kutatóintézet vizsgálatai alapján – legalább tíz százalékkal jobb tisztítási teljesítmény érhető el. A speciális mosási ritmus, a plusz keringető szivattyú és az összehangolt dobforgás együttes hatásának köszönhetően a mosószer gyorsabban kerül a textíliára. Ezen kívül a QuickPowerWash programmal a Miele először kínál olyan mosóprogramot, mellyel kevesebb, mint egy óra alatt valódi tisztaság érhető el, a termo-textilkímélő dob minden eddiginél nagyobb méhsejtcellái és az új emelőbordák pedig extrán óvják a ruhákat.

A mosószer különösen hatékony használatához a TwinDos automatikus folyékony mosószer adagoló rendszer járul hozzá, amellyel akár 30% mosószer is megtakarítható. A TwinDos két fázissal működik: az első mosószer az olyan szennyeződéseket távolítja el, mint a zsír és tojásfehérje, míg a második az olyan makacs foltokat, mint a vörösbor vagy a kávé. Ezzel a kétfázisú rendszerrel, amely kizárólag a Mielénél található meg, nem csak a színes ruháknál érhetők el kiváló tisztítási eredmények, hanem most először a fehéreknél is. A CapDosing funkció szintén hatékony és kényelmes, ugyanis itt a speciális mosószerek, adalékanyagok vagy öblítők az adagolókapszulákkal, az adagolófiók öblítőszer rekeszén keresztül egyszerűen és tisztán adagolhatók, és az igényeknek megfelelően tárolhatók.

Az új T1 készüléksorozat szárítógépei a már bizonyított PerfectDry rendszer által nyújtanak precíz végeredményt, mely folyamatosan méri a ruhában maradó nedvességet, így csak annyi időt vesz igénybe a szárítás, amennyire igazán szükség van. A Miele exkluzív FragranceDos funkciója friss illatot kölcsönöz a ruháknak (Aqua, Cocoon, Nature, Orient és Rose illatban). Az új SteamFinish gőzfunkció pedig gondoskodik a vasalás ideális előkészítéséről, sőt, a textília fajtájától függően akár ki is válthatja a vasalást. A textilkímélő dob a szárítógépekben szintén nagyobb méhsejtekkel rendelkezik, ezen kívül új emelőbordákkal látták el az optimalizált szárításért és textilkímélésért.

A Miele nem csupán a tökéletes textilápolásról, hanem a környezetről is gondoskodik: a takarékos hőszivattyús technológiával működő Miele szárítógépek ugyanis az A energiaosztálynál 45%-al kevesebb energiát használnak fel. A gyártó által garantált energia-besorolásról az EcoFeedback funkcióval győződhet meg a felhasználó, mely nem csupán az adott szárítási folyamat, hanem a készülék összes addigi energiafelhasználását is kijelzi.

A GEN6000-es generáció 2013-ban bemutatott beépíthető készülékeivel együtt a W1 és T1 sorozat textilápolási készülékei a legnagyobb termékoffenzívát jelentik a vállalat történetében.

free submit link    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   
Kiadja: Eduwork.hu Kft.

tanfolyam | SEO