A Miele érdemelte ki a Német Fenntarthatósági Díjat

Fenntartható vállalati politikájával és a termékek hosszú élettartamával a Miele kiérdemelte Európa legfontosabb fenntarthatósági díjainak egyikét. A megbízható német márka a nagyvállalatok kategóriájában nyerte el a Német Fenntarthatósági Díjat.

Az ügyvezető cégtársak, Markus Miele és Reinhard Zinkann az ünnepélyes átadás keretében Düsseldorfban vehették át Johannes Remmeltől, Észak-Rajna-Vesztfália környezetvédelmi miniszterétől a kitüntetést. A güterslohi háztartásigép-gyártó ügyvezetői a díjátadáson is hangsúlyozták, hogy a Miele a minőség és a teljesítmény tekintetében nem köt kompromisszumokat.

A zsűri a vállalat átfogó fenntarthatósági stratégiájának és a termékek hosszú élettartamának méltatása mellett kiemelte még azt is, hogy a Miele a beszállítók fenntarthatóságát is vizsgálja, illetve a munkatársak esetében „a magasfokú, átlag feletti szociális normákat” képviseli. A Miele háztartási gépek hosszú élettartama a nagyfokú energiahatékonysággal összekapcsolva „rendkívül jó fenntarthatósági irányt mutat az iparágnak és a társadalomnak”.

A Német Fenntarthatósági Díj zsűrije neves szakértőkből áll, az elnök prof. Dr. Günther Bachmann, a Fenntartható Fejlődés Tanácsának főtitkára, aki a német gazdasági és politikai élet ismert és elismert tagja, valamint kutatási tevékenységivel is kimagasló eredményeket ért el.

A hetedik alkalommal kiadott Német Fenntarthatósági Díj Európa legnevesebb fenntarthatósági díjai közé tartozik.

free submit link    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   
Kiadja: Eduwork.hu Kft.

tanfolyam | SEO