Békés megyei lesz az „Ország Söre”?

Szinte biztos, hogy Békés-megyéből kerül ki idén az Ország Söre, amelyre idén először a fogyasztók szavazhatnak a Beerselection.hu kampányában.

A nyertes sör jogosult lesz az „Ország Söre” cím viselésére. A versenyben 20 főzde sörei versenyeznek, amelyekre eddig több mint 8000 szavazat érkezett. A játék november 30-án zárul, így még van ideje azoknak is szavazni, akik eddig még nem segítették kedvencüket a díjjal járó plaketthez és a Beerporn.hu által felajánlott 200 000 Ft értékű hirdetési csomaghoz.

A verseny jelenlegi állása szerint a Szent András Sörfőzde Magyar Vándora vagy a Szarvasi Sörfőzde Favágó Red Light IPA-ja tűnik a befutónak. A célegyenesben vagyunk, minden attól függ, hogy az utolsó napon ki gyűjti a több voksot.

A sörökre ezen az oldalon lehet szavazni, részletesebb leírást pedig a kampány médiapartnere, a Beerporn.hu itt közöl a versenyzőkről.

A szavazók között a Beerselection.hu értékes sörcsomagokat, ajándékokat sorsol ki. Az Ország Söre díjátadó ünnepségére december 3-án kerül sor az Élesztőben.

free submit link    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   
Kiadja: Eduwork.hu Kft.

tanfolyam | SEO