Ajtó-Támasz – Közösségi bérmunka a Primerfa Szociális Szövetkezetben

Primerfa SZOCIÁLIS SZÖVETKEZET, 6763 Szatymaz II. körzet Tanya 1657.

Sajtóközlemény

AJTÓ-TÁMASZ – KÖZÖSSÉGI BÉRMUNKA A PRIMERFA SZOCIÁLIS SZÖVETKEZETBEN

Ajtó-Támasz – Közösségi bérmunka a Primerfa Szociális Szövetkezetben

TÁMOP-2.4.3.D.2-13/1-2013-0164

A Primerfa Szociális Szövetkezet a Társadalmi Megújulás Operatív Program – Szociális gazdaság fejlesztése a Konvergencia régiókban – pályázati felhívás keretében 49.500.000 Ft támogatást nyert.

A Primerfa Szociális Szövetkezet célja volt, hogy lehetőséget biztosítson az együttműködésen alapuló munkavégzésre, az egyéni és közösségi szintű tudásmegosztásra és bővítésre.  A projekt során sikeresen valósította meg céljait, a helyi sajátosságokat és igényeket figyelembe véve, lehetőséget biztosított hátrányos helyzetű álláskeresők építőiparban történő foglalkoztatására és személyes fejlődésükön keresztül segítette a közösség erősödését. A projekt fő tevékenysége volt az álláskeresők toborzása és képzése, a szociális szövetkezeti forma népszerűsítése a szélesebb társadalomban és a Szövetkezet szolgáltatási tevékenységének bővítése és magas szintű biztosítása.

A TÁMOP-2.4.3.D.2-13/1-2013-0164 azonosító számú projekt során 11 fő hátrányos helyzetű munkavállaló foglalkoztatása, 6 fő sikeres szakirányú képzése, a célcsoport foglalkoztatásához, munkavégzéshez szükséges eszközök, berendezések beszerzése, értékesítésre fejlesztett szolgáltatás  kidolgozása, marketingkommunikációs tevékenység biztosítása, üzleti terv továbbfejlesztése valósultak meg európai uniós forrásból.

A projekt megvalósítására 2013. 11. 01.-2015.10. 31. közötti időszakban került sor.

free submit link    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv

tanfolyam | SEO