Új eszközök a KISKUNSÁGI-COOP üzleteiben

Az Új Széchenyi Terv keretében a „Mikro, kis- és középvállalkozások technológia fejlesztése” című pályázati kiíráson a Kiskunsági-Coop Zrt. 7,6 millió forint támogatást nyert el. A 19 millió forint összköltségű beruházást bolti és irodai eszközök beszerzésére fordították.

A KISKUNSÁGI-COOP Zrt. 1999-ben alapított, főtevékenységeként élelmiszerkereskedelmet végző vállalkozás, amely két város, Kunszentmiklós és Szabadszállás, és három község, Kunadacs, Tass és Kunpeszér területén működik.

A társaság piaci részesedése a működési területén 40-50 % körül alakul, fő beszállítója az Alföld Pro-Coop Zrt, de a helyi és környékbeli pékségek és kisebb szállítók is ellátják áruval üzleteiket. A cég tevékenységi köréből adódóan a dolgozók jelentős hányada nő, 2010-ben 105 foglalkoztatottból 89 fő tartozott a szebbik nemhez.

A projekt célja a korszerű kereskedelmi, irányítási és értékesítési technológiák bevezetése volt az üzletekben a hatékonyság, a vásárlási körülmények és a munkakörülmények javítása érdekében.

Az Új Széchenyi Terv GOP 2.1.1-11/A „Mikro-, kis- és középvállalkozások technológia fejlesztése” című pályázatának köszönhetően így a működési területen lévő települések üzleteiben megvalósulhatott a 19 millió forintot meghaladó összköltségű eszközbeszerzési fejlesztés, amelyhez a cég 7 608 852 Ft támogatást nyert el.

A projekt keretében a kapott támogatásból hűtők, mérlegek, pénztárgépek mellett új számítógépek, monitorok beszerzésére került sor.

A fejlesztés eredményeként az egyre élesedő piaci versenyben a Kiskunsági-Coop vásárlóit meg tudja tartani, más célcsoportokat is elérhet, megőrizheti a vállalat eredményességét, stabilitásának fenntartását.

A technológiai beruházást jelentő fejlesztés 2011. szeptember 16-án vette kezdetét és 2011. december 15-én zárult.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

isite toplista    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   játékok

Kiadja: Eduwork.hu Kft.

játékok | tanfolyam | SEO | flappy bird játék