Király Viktor - alsógatya nélkül nem megy

Mindig ad borravalót a szálláshelyen, ha csak teheti, a párjával utazik, és az alsógatyát ki nem hagyná a bőröndből Király Viktor. Az énekes az Év Szállása verseny kapcsán beszélt a számára ideális kikapcsolódás formájáról és kellékeiről.

Király Viktor életében nagyon sokszor fordul elő, hogy hotelben éjszakázik, ez a koncertturnék velejárója. „Egyszer 3 hónapig egyfolytában hotelben laktam, amikor a Voice-ban versenyeztem, Los Angelesben. A jó oldala ennek, hogy kényelmes, hiszen minden reggel tiszta a szoba, kitakarítanak helyetted, könnyen elérhető az étterem, ahol finom ételek közül válogathatsz. Az árnyoldala pedig az, hogy hiányzik az otthon melege” – mondja az énekes, akinek egyébként nincsenek extra kívánságai, ahogy fogalmaz, nem szokott „szobaszervizelni” sem.

Ugyanakkor mindig ad borravalót a személyzetnek, ha csak teheti, a párjával együtt megy mindenhová, egy-egy utazás alkalmával pedig a számára kihagyhatatlan kellékek sora az alsógatyával indul.
„Magyarországon főleg a wellness-szállodákat keresem, hiszen az ország kitűnő adottságokkal rendelkezik, szeretem a gyógyvíz jótékony hatását. Külföldön, városnézések alkalmával inkább a hotel elhelyezkedése számít, hiszen ez lesz a bázis” – avat be újabb részletekbe Viktor. Persze népszerű énekesként előfordul, hogy amikor felismerik, különleges bánásmódban részesítik a szállásadók, amit egyébként ő egyáltalán nem vár el. „Magyarországon mindig van valamilyen előny, de azért nem kell nagy dolgokra gondolni: pezsgőt vagy gyümölcskosarat szoktam kapni. Ugyanakkor más a helyzet, ha promócióra kérnek fel” – teszi hozzá.

A sokat utazó énekes egyébként az Év Szállása verseny egyik meghívott vendégeként énekelt a 2017-es, az év legjobb szálláshelyeit és turisztikai attrakcióit képviselő gálán múlt csütörtökön. A megmérettetés abszolút fődíjasa a békéscsabai Luxus Wellness Apartman lett, mely különleges kialakításával és megoldásaival – így például tengeri akváriummal – várja és kápráztatja el vendégeit. Az Év Turisztikai Települése díjat idén a Tisza-tó „fővárosa”, Tiszafüred kapta, míg az Év Turisztikai Attrakciója a szavazatok közel felét elnyerő Nyíregyházi Állatpark lett.