Áfacsalók - KONYEC, ha a kormány és Orbán is úgy akarja!

Vége lehet az áfa csalásoknak hazánkban és valamennyi, hasonló problémával küzdő országban. Talán nem meglepő, de egy magyar fejlesztőcsapat dolgozta ki és indította el a szabadalmi eljárást egy szenzációs rendszerről, bocsánat, alkalmazásról.

Az eddigi tesztek, szakértői vélemények alapján kijelenthető, hogy azonnali és teljes megoldást jelentene az áfa csalások mai napig megoldatlan problémáira. Természetesen ehhez politikai akarat és szándék is kellene, ami eddig nem igazán serénykedett. Ideje lenne eldönteni, most akkor az áfa csalók mellett, vagy ellenük „szabadság harcolunk”!

A fejlesztők augusztus utolsó hetére ígérik az alkalmazás bemutatását a sajtó képviselőinek. Az érdeklődök addig is egy kis előzetest olvashatnak a ráckevei hírhatár - Lőttek volna az áfa csalóknak cikkében.

free submit link    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv

tanfolyam | SEO