Megjelent az Imitation első albuma The Original címmel

Megjelent az Imitation első albuma The Original címmel.

Valahol a James Blake – The Knife – Björk háromszögben helyezkedik el az önmagát weird popként meghatározó formáció zenéje, melyben Pápai Zsanett énekel a legkülönbözőbb hangszíneken és hangulatokban Gödri Bulcsu furcsa, hol karcos, hol melankolikus alapjaira.
A frissen megjelent első album „eklektikus, szilánkosabb, hidegebb, kísérletibb hangzásokra épülő” anyagában protest songok éppúgy helyet kapnak, mint személyes és lírai megszólalások és bizarr szerepdalok.

A lemezbemutató október 5-én lesz az A38 kiállítóterében egy különleges összművészeti est keretében a kortárstánc egyik legkiemelkedőbb alakjával, (a Frenák Pál Társulatból ismert) Maurer Milánnal, az egyik legprogresszívebb tenorszaxofonossal, Varga Gergellyel, (az Anna & the Barbies zongoristájaként ismert) Vághy Tamás klasszikus zongorista és electro zeneszerző warm-upjával, valamint a Grounded csapatából ismert outstand vizuális performanszával. https://www.facebook.com/events/2169594683256798/