Uniós támogatással képezzük dolgozóinkat „A fejlesztők fejlesztése, mert a tudás nem állhat meg”

Vállalkozásunk 2012 novemberében 6 417 686 forint vissza nem térítendő támogatást nyert az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott „A fejlesztők fejlesztése, mert a tudás nem állhat meg” című pályázatával.

A Bluebird Zrt. felismerte a humánerőforrás képzésének fontosságát a piaci pozíció erősítése, új partnerek megnyerése és meglévők megtartása érdekében, ezért dolgozóinkat célirányos, stratégiailag fontos képzésbe vontuk be.

Projektünk megvalósításával cégünk 14 munkavállalója számára akkreditált angol és német nyelvi képzéseken való részvételt biztosított.

Tudásunk fejlesztése, az uniós projektben való részvétel nagy lehetőség volt számunkra, hiszen a piacon maradáshoz és a szakszerű munkavégzéshez elengedhetetlen a hatékony működés. A képzés hozzájárult szervezeti struktúránk megújulásához, rövid és hosszú távú terveink megvalósításához.

Az angol nyelvi képzés végeztével a résztvevők biztos nyelvtani alapokat sajátítottak el, képesek lettek egy-egy munkafolyamat idegen nyelven történő elvégzésére, üzleti levelek idegen nyelvű megfogalmazására, a közepes nehézségű interakciókban is kellő nyelvtani biztonsággal boldogulnak. A beszédközpontú szituációs gyakorlatok felkészítették munkavállalóinkat arra, hogy a képzés során tanultakat könnyedén alkalmazzák éles helyzetekben.
Angol nyelvi képzés elvégzésével a munkavállalók képesek lettek megérteni egyszerű kifejezéseket és a leggyakrabban előforduló szavakat, amelyek a legszűkebben vett személyes életterével kapcsolatosak, és ezen témában képessé váltak egyszerű szóbeli és írásbeli kommunikációra, amely során egyszerűen és közvetlenül információt tudnak cserélni.

A német nyelvi képzésen munkatársaink olyan ismereteket sajátítottak el, amelyek segítségével nem csupán jobbak lehetnek, mint versenytársaik, hanem olyan partneri viszonyt tudnak kialakítani velük, amelyek hosszú távon meggyőzően hatnak az ügyfelekre.

A képzéseket minden dolgozónk sikeresen teljesítette, melyről tanúsítványt is kaptak.
A képzésekkel olyan tudást szereztek dolgozóink, melyekre a jövőben is építhetünk, követve a piac változásait.