Megjelent az Imitation első klipje

Megjelent az Imitation videoklipje.

Az Imitation art-pop formáció idén februárban debütált Directions című számával, melyhez most elkészült a videoklip.
A Pápai Zsanett nevéhez kötődő formáció gyakran játszik az eklektikával. Zenéjükben retro és progresszív elemek keverednek, az első videoklipjük képi világa pedig a trash és high art egymásra vetítésére épül. A klip létrehozásában Sin Olivér science art képzőművész segédkezett.
"A sztori ott kezdődik, hogy kitaláltuk, hogy videoklipet szeretnénk forgatni, és világos volt, hogy ehhez nagyjából 0 Ft áll a rendelkezésünkre.” – mondja Pápai Zsanett – "Így összeszedtük a legkreatívabb és legsegítőkészebb ismerőseinket, és igyekeztünk a mondanivalónkat minél ötletesebben a vászonra pakolni. Olivérrel eléggé hasonló dolgokat csinálunk a magunk műfaján belül, így természetesen adódott, hogy közösen készítsünk videoklipet. Az önazonosság, mint szerep, és mint projekció volt a központi témánk, így fontos szerepet kaptak egyrészt a ruhák, melyek Sustik Kriszta (SustiKKriszta), Mezőfi Andrea (MZF Fashion) és Kaposi Dorka (Dorota.) kreációi, másrészt a díszlet."