Világújdonság a hazai piacon

Valódi világújdonságnak számító, különleges minőségű, ízesített kávét mutattak be a közönségnek április 20-án, a budapesti Kincsem Parkban megrendezett sajtóesemény keretében.
A termék, melynek ötletgazdája az a Vincze Annamária, aki az elmúlt évben már sikeresen meghonosította Magyarországon a fekete fagyit is, egyelőre 9 féle ízben készül. A My Liberika néven piacra kerülő kávécsalád tagjai rumos, kakaós, csokoládés, vaníliás, karamellás, mogyorós, pisztáciás, banános, levendulás és jázminos-zöldteás ízesítésűek. A kávé hazai fejlesztésű és kézműves gyártásban készülő termék, kizárólag természetes eredetű összetevőket tartalmaz. Az ízesített kávé forradalmasíthatja a kávézást, hiszen egyszerű otthoni kávéfőzővel elkészíthető, és különleges élményt jelent a mindennapokban is. Fogyasztása fele-fele arányban tejjel keverve és kissé édesítve ajánlott – így adja ki legjobban az ízét.
„ Manapság az emberek már nem az olcsó és egyszerű dolgokat keresik: igényük van a jó minőségre, a különlegességekre – hangsúlyozta megnyitó beszédében Tonk Emil, a Magyar Marketing Szövetség alapítója és alelnöke, címzetes egyetemi docens. – Így nem kétséges, hogy van létjogosultsága a piacon a My Liberika kávécsaládnak, ami a modern fogyasztó minden elvárásnak megfelel.
A My Liberika kávécsalád kiskereskedelmi árusítását a napokban kezdi meg az Auchan áruházlánc, a Prémium Csokoládé és Delikátesz bolthálózat és a Herba ház, mindenki számára elérhető, átlagos áron.