FIAT 850 - Ne hagyd, hogy múlt idő legyen!

A KSH adatai riasztó tendenciát mutatnak, rohamosan fogynak a hazai oldtimerek.

Nem először feszegeti a veteránjármű-darabszámok kérdését a FIAT 850 Klub Magyarország. Friss tanulmányukból kitűnik, hogy a hajdan milliós darabszámban gyártott tömegmárkák hamarosan a ritka oldtimerek sorába léphetnek.

Lehetséges, hogy évente félezer FIAT 850 -es került a bontóba?

 

Nem csak a rozsda felelős a járművek számának csökkenéséért.

Számos tényező csökkenti a hazai oldtimer-állományt, ezek között az anyagi lehetőségek beszűkülése, a használtautó-beszámítási kampányok és a környezetvédelmi szabályzók szigorítása egyaránt megtalálhatók.

A FIAT 850 Klub cikkében felhívja a figyelmet a veteránjármű-tulajdonosok értékmentő szerepére. Igazi "hagyományőrzőként" nem kevés időt, pénzt és fáradságot áldoznak arra, hogy a Nagyközönség egy-egy találkozón eredeti fényében csodálhassa meg a régmúlt járműveit.

A klub a tények feltárásán túl felhívást is tett, összefogásra szólította fel az oldtimeres társadalmat.

Frischfeld Viktor klubvezető a Müller-Guttenbrunn fémhulladék-feldolgozó vállalkozással (www.mugu.hu) karöltve március 26.-án figyelemfelhívó rendezvényt tervez a fogyatkozó számú veterán járművek érdekében.

(Forrás: www.FIAT850.hu)

isite toplista    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   játékok

Kiadja: Eduwork.hu Kft.

játékok | tanfolyam | SEO | flappy bird játék