Teherautó bérlés Budapesten

A Határautó egy autókölcsönző és autókereskedés is egyben,melynél lehetséges a teherautó bérlés Budapest forgalmas útján és rengeteg embernek segített már, mikor gépjárműre volt szüksége. Az autókölcsönzés egyre inkább bevett szokás ma Magyarországon és ezt számtalan cég ki is használja. A Határautó egy évek óta folyamatosan működő vállalkozás, mely népszerűségét és közkedveltségét a folyamatosan alacsony árainak köszönheti. A Határautónál akár már 2500 Ft-ért is kölcsönözhet autót bárki, aki elmúlt már 21 éves és legalább B kategóriás jogosítvánnyal rendelkezik.

A Határautó székhelye Budapest szívében a IX. kerületben helyezkedik el, tömegközlekedéssel és autóval is könnyedén megközelíthető helyen. Abban az esettben, ha autót vagy teherautót szeretne kölcsönözni, nem kell mást tennie, csak felkeresi őket telefonon vagy email-ben, vagy akár előzetes bejelentés nélkül is, személyesen a telephelyükön. Mivel több autó áll rendelkezésükre, bármekkora méretű rakodóterű gépjárműre is legyen szüksége, biztosan megtalálja az Ön számára megfelelő járművet.
A Határautóban az a legjobb, hogy alacsony áron dolgoznak és a megbízhatóság és a korrektség hozzátartozik a cég image-hez. A hasonló szolgáltatásokat nyújtó cégek, azaz azok, akik autókölcsönzéssel foglalkoznak meglehetősen magas árakat kérnek el az autókért, még akkor is, ha maguk sem biztosak benne, hogy az nem-e robban le az ügyfél alatt. Budapesten a Határautó árai páratlanuk és biztos lehet benne, hogy a bérelni kívánt autóval nem lesz problémája. A Határautó munkatársai rendszeresen ellenőrzik az autók műszaki állapotát, és amennyiben hibát észlelnek, azt azonnal korrigálják!
Ha bármikor olyan helyzetben kerül, akár magánszemélyként, akár vállalkozóként, hogy személygépjárműre vagy teherautóra lenne szüksége, mindenképp válassza a Határautót! Száz százalékig biztos vagyok benne, hogy nem fog bennük csalódni!