Különleges pályaművek a Creo versenyen

 A Miskolci Egyetem és a BME hallgatója nyerte az országos Creo CAD versenyt


Az S&T Consulting Hungary Kft. hagyományaihoz híven ebben a tanévben is megrendezte az országos Creo CAD tervezői versenyt a felsőoktatási intézmények hallgatói számára. Az előző évekhez hasonlóan most is színvonalas pályaműveket és kiélezett küzdelmet hozott a vetélkedő.

 
A verseny három fordulóban zajlott. Az első fordulóban a pályázók az általuk a Creo-val tervezett pályaművel jelentkezhettek a versenyre. Az S&T szakemberei kiválasztották a legjobb terveket, amiket aztán az S&T Facebook oldalán publikáltak. A pályaművekre több fórumon keresztül lehetett szavazni a 2. fordulóban. Az itt gyűjtött pontokat a versenyzők továbbvitték a döntőbe. A döntőben a versenyzőknek sokrétű Creo ismeretekről - komplex modellezés, lemeztervezés, formatervezés, import modellek szerkesztése, végeselemes szimuláció - kellett tanúbizonyságot adniuk. A feladatok többségének megoldása a kimondottan haladó tervezési módszerek ismeretét is megkövetelte. A fiúk derekasan helytálltak a megmérettetésben. A végső sorrendet a vitt pontszámok és a döntőben szerzett pontok összessége alakította ki. Mivel holtverseny alakult ki, ezért idén két első helyezettet hirdettek ki, és így mindkét győztes egy-egy iPAD Air boldog tulajdonosa lett.

 
1. helyezettek:
Görögh Imre, Miskolci Egyetem, felkészítő tanár: Dr. Velezdi György
Bartalus Dávid, BME, felkészítő tanár: Dr. Piros Attila

 

 
isite toplista    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   játékok

Kiadja: Eduwork.hu Kft.

játékok | tanfolyam | SEO | flappy bird játék