AutoVision várja a jelentkezőket

Csatlakozz a kihíváshoz 2017. május 12-ig!

Bécs, 2017. február 23., Tizenharmadik alkalommal várja a nemzetközi film és multimédiás fesztivál a pályázók munkáit. Az autóipar vállalatai, ügynökségek, film és multimédiás tartalmak gyártói, TV csatornák és diákok is versenyezhetnek az OttoCar trófeákért.

A díj húsz évnyi működése alatt képes volt arra, hogy az autóiparral foglalkozó filmes fesztiválok egyik meghatározó rendezvényévé váljon. Az utóbbi évek alatt, az 1993-ban alapított biannálé, az egyik fénypontjává vált a személyautók legnagyobb és legfontosabb eseményének, a Frankfurti Autoszalonnak (IAA - Internatonal Motor Show).

“Büszkék vagyunk arra, hogy tagjai vagyunk ennek a neves kiállításnak, már több mint 20 éve. A nagyszámú jelentkezők és kreatív alkotók minden évet különlegessé és egyedivé tesznek.” mondta Alexander V. Kammel az AutoVision fesztivál igazgatója.

A legjobb munkákat az arany, ezüst és fekete OttoCar trófeákkal díjazzák. Emellett a nemzetközi, független zsűri két, különböző Grand Prix-t ítél oda a legkíválóbb munkáknak. A mezőny legjobb filmjének jár az OttoCar Grand Prix, ezen felül a pályaművek legjobb interaktív & multimédiás alkotása pedig megkapja a saját OttoCar Grand Prix-jét.
A Díjátadó Gálát 2017. szeptember 14-én rendezik Frankfurtban, Németországban.

Részvétel:
Jelentkezni online lehet a versenyre. 41 alkategória közül lehet választani, amelyek hét fő kategóriába sorolhatók, ezek a Hirdetések (TV és Mozi), a Televíziós Programok, a Honlapok, Online/Interaktív/Multimédia, a Vállalati Filmek és Videók, Production Art & Craft (gyártáshoz kapcsolódó kategória) és a Diák kategória. Az idei év két új kategóriája a 360-Degree Videos & Virtual Reality és a Live Projects & Experiences, Video Art, Video Mapping.
Minden 2015. január 1. után sugárzott, készült, online közzétett mű pályázhat.

Bővebb információért keresse fel a honlapot: http://auto-vision.org/en/

A fesztiválról:
Az AutoVision 1993 óta biztosít nemzetközi bemutatkozási lehetőséget és elismerést azoknak az alkotásoknak, reklám és marketing ügynökségeknek, filmgyártással és új média gyártással foglalkozó cégeknek, amelyek az autóiparhoz kapcsolhatók vagy autó gyártáshoz kapcsolódó egyéb vállalkozásokhoz. Olyan ipari óriások, mint a Porsche, Daimler, BMW, Audi, Ford, Hyundai, Honda, Kawasaki, Shell, Volvo, Goodyear és még sokan mások indultak a fesztiválon.

free submit link    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv

tanfolyam | SEO