Sajtóközlemény

Megújult az ibrányi Eperkert bölcsőde

A Baptista Szeretetszolgálat Gyermek és Ifjúsági Oktatási és Fejlesztő Központ 24,62 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a fenntartásában lévő ibrányi Eperkert bölcsőde fejlesztésére. A Magyar Állam és az Európai Unió támogatásával megvalósuló projektben az eddig használaton kívüli nyitott belső udvart zárt közösségi térré alakították.

A Baptista Szeretetszolgálat Gyermek és Ifjúsági Oktatási Központ 2016-ban pályázatot nyújtott be a fenntartásában működő ibrányi Eperkert bölcsőde fejlesztésére. A TOP-1.4.1-15-2016-00085 „Infrastrukturális fejlesztés és eszközbeszerzés az Eperkert Bölcsődében Ibrány településen” című pályázatot az Irányító Hatóság támogatásra érdemesnek ítélte, amely a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg. A fejlesztés eredményeként a bölcsőde belső nyitott udvara befedés után zárt, fűtött közösségi térré alakult, amely így már különböző rendezvények megtartására is alkalmassá vált, így ünnepségek, szülői tájékoztatók és egyéb programok is lesznek itt. A korábban vizesedő falak új szigetelést kaptak, valamint új, közösségi programok megvalósításához szükséges eszközök is beszerzésre kerültek. A projekt megvalósításával a bölcsődébe járó gyermekek és szülők magasabb szintű szolgáltatásban részesülnek. A beruházás műszaki átadása megtörtént.

További információ kérhető:

Brutóczki Csaba

Elérhetőség:

Telefonszám: 20/336-5308,
Email cím: baptistagyik@gmail.com

free submit link    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv

tanfolyam | SEO