Megújul a balatonszárszói Két Korona Konferencia és Wellness Hotel

Nagy öröm a 2015-ös év a balatonszárszói Két Korona Hotel életében, hiszen a Széchenyi 2020. programmal lehetősége nyílt rá, hogy Európai Uniós támogatás keretében valósítsa meg fejlesztési terveit.
A projekt elsődleges célja a hotel színvonalának emelése, mely a remények szerint hozzá járul majd a vendégek még magasabb szintű kiszolgálásához, elégedettségük növeléséhez. A megnyert pályázatnak köszönhetően a szálloda standard szárnyának szobái teljes felújításon esnek át, a meglévő berendezések komplett cseréjére kerül sor, továbbá minden szobát olyan extra felszereléssel látnak el, mint a minibár, vagy a szobai széf. A felújítási munkálatok mellett a hotel további 21 db elegánsan berendezett superior szobával bővül és az étterem kapacitásának növelése is megtörténik. Új szolgáltatásként a vendégeknek lehetőségük lesz a jövőben kerékpárkölcsönzésre is, amivel a Balatonnál töltött idejüket igyekszik a szálloda még színesebbé tenni.
A projekt várhatóan 2015. június végén fejeződik be, így a nyári szezonban már megújult formában fogadja vendégeit a wellness és konferencia hotel.
"Bízunk benne, hogy várt sikereink nem maradnak el és fejlesztésünk éppen olyan pozitív fogadtatású lesz, mint ahogyan azt megálmodtuk." - mondta Ifj. Bódi Zoltán, a szálloda egyik tulajdonosa.