Megújul a balatonszárszói Két Korona Konferencia és Wellness Hotel

Nagy öröm a 2015-ös év a balatonszárszói Két Korona Hotel életében, hiszen a Széchenyi 2020. programmal lehetősége nyílt rá, hogy Európai Uniós támogatás keretében valósítsa meg fejlesztési terveit.

A projekt elsődleges célja a hotel színvonalának emelése, mely a remények szerint hozzá járul majd a vendégek még magasabb szintű kiszolgálásához, elégedettségük növeléséhez. A megnyert pályázatnak köszönhetően a szálloda standard szárnyának szobái teljes felújításon esnek át, a meglévő berendezések komplett cseréjére kerül sor, továbbá minden szobát olyan extra felszereléssel látnak el, mint a minibár, vagy a szobai széf. A felújítási munkálatok mellett a hotel további 21 db elegánsan berendezett superior szobával bővül és az étterem kapacitásának növelése is megtörténik. Új szolgáltatásként a vendégeknek lehetősége lesz a jövőben kerékpárkölcsönzésre is, amivel Balatonnál töltött idejük még színesebbé válhat.

A projekt várhatóan 2015. június végén fejeződik be, így a nyári szezonban már megújult formában fogadja vendégeit a konferencia és wellness hotel.

„Bízunk benne, hogy várt sikereink nem maradnak el és fejlesztésünk éppen olyan pozitív fogadtatású lesz, mint ahogyan azt megálmodtuk.” – mondta Ifj. Bódi Zoltán, a szálloda egyik tulajdonosa.
 

További információ a hotelről:
info@hotelketkorona.hu
+3684363115
 

free submit link    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   
Kiadja: Eduwork.hu Kft.

tanfolyam | SEO