A Beliani 20 millió eurót fektet új raktárakba

A Beliani 20 millió eurót fektet új raktárakba Németországban és Svácjban

• Egy ultramodern, 20.000 m2 alapterületű raktár Wietzendorfban (DE) és egy 6.500 m2-es üzemi épület Dänikenben (CH)
  • A rendelkezésre álló termékek aránya 94%-ra nő
  • Az európai kézbesítési idő lecsökken
  • 20%-os kínálatbővítés

Sajtóközlemény

Június végéig mindkét új raktár teljes mértékben használhatóvá válik. A Hamburg és Hannover közötti Wietzendorfban található, 20.000 m2-es egység, a jövőben a cég európai központi raktáraként fog működni. A 6.500 m2-es dänikeni (Solothurn kanton) üzemi épület közlekedési szempontból kíváló helyen fekszik.

A több mint 20 millió eurós befektetés a Beliani Csoport kétszámjegyű növekedését hivatott alátámasztani. A cég a „Ha magasra akarsz jutni, építs erős alapokat.” mottó szellemében fejlődik. Az új infrastruktúra lehetővé teszi, hogy a Beliani 94%-ra emelje a raktáron lévő áruk arányát, így valamennyi európai ügyfél gyorsan kézhez kaphatja rendelését. Bizonyos országokban, például Svájcban ez akár a rendelés napját is jelenheti. A Beliani igyekszik innovatív lenni, a rendelés napi kézbesítést például elsőként tette elérhetővé a svájci bútorpiac szereplői közül. A megnövekedett raktárkapacitás azt is lehetővé teszi, hogy a cég 20%-kal bővítse kínálatát (például lámpák, szőnyegek és kiegészítők között).

A Beliani-ról

A Beliani a leggyorsabban növekvő e-kereskedelmi platform a dizájn bútorok és a divatos lakáskiegészítők piacán. A kínálatba többek között kerti bútorok, ágyak, kanapék, étkezőasztalok, pezsgőfürdők és lámpák tartoznak. A cég közvetlenül a gyártóktól rendel, vagyis a drága közvetítők kikerülésével, így kiváló minőséget tud ajánlani, megfizethető áron.

A Beliani Csoport hosszabb ideje 11 országban van jelen (Svájc, Németország, Ausztria, Franciaország, Nagy-Britannia, Lengyelország, Belgium, Luxemburg, Hollandia, Kanada és az Egyesült Államok), a magyar piac tesztelési szakasza pedig jelenleg zajlik.

A Beliani filozófiája:

• Alacsony árak: A Beliani közvetlenül a gyártóktól rendeli termékeit, így ki tudja hagyni a drága közvetítőket. Röviden a gyártól közvetlenül az ügyfélnek akár 70%-os árelőnnyel.

• Gyors szállítás: Néhány régióban a Beliani akár a rendelés napján is kézbesít. A kínálat 94%-a raktáron van, így azonnal szállítható.

• 100 napos visszaküldési jog: A Beliani ügyfélszolgálata a legjobbak közé tartozik a bútoriparban. Az ügyfelek az összes dizájn terméket 100 napon át tesztelhetik és ha nem tetszik egyszerűen vissza is küldhetik: Otthoni kipróbálás - Mi lehetne ennél közelebb?

• A legmagasabb minőség és akár 5 év garancia: Több mint 400.000 elégedett ügyfelünk a garancia termékeink minőségére. A Beliani minden bútorát akár 5 év garanciával kínálja.

Kapcsolat:

Stephan Widmer