Vonalkövető autó programozása vagy data science?

Lezárult a Baconsult Inkubátor Program támogatásával megvalósult fejlesztés a Green Fox Academynél. A programozó bootcamp a munkaerő-piaci igényekhez igazodva oktatási portfóliója diverzifikálására, valamint a tananyag fejlesztésére fordította a közel 50 millió forint összegű támogatást.

Az IVSZ felmérésre szerint több tízezer fejlesztő hiányzik a magyar munkaerőpiacról, ugyanakkor a tech szektorban működő vállalatok mind technológiák, mind soft skillek tekintetében eltérő elvárásokat támasztanak a fejlesztőkkel szemben. Az alkalmazott programnyelvek is változnak: a Stack Overflow Developer Survey szerint a fejlesztők körében legnépszerűbb programnyelvek toplistája évről évre átrendeződik.
A piaci igényekhez igazodva a Green Fox Academy 2018-ban célul tűzte ki oktatási portfóliója diverzifikálását. Az ÖKO_16 keretében indított Baconsult Inkubátor Programtól kapott 46 millió forintos támogatást a bootcamp ezzel összhangban többek között új specializációk bevezetésére fordította. “A fejlesztés eredményeként ma már 9 szakirány érhető el hallgatóink számára, akik saját preferencia-sorrendjüket is felállíthatják az egyes specializációk között” - mondta el Langmár Péter, a Green Fox Academy üzletfejlesztésért felelős társalapítója. Így a webes fejlesztéssel foglalkozó szakirányok mellett például beágyazott rendszerek programozását vagy éppen data science-t is választhatnak a hallgatók.

Az oktatás hatékonysága is nőtt

Az új specializációk bevezetése mellett a Green Fox Academy az oktatás hatékonyságának saját fejlesztésű szoftverekkel történő növelésére, valamint a tananyag fejlesztésére fordította a Baconsult Inkubátor Program keretében kapott támogatást. A 2018 márciusában induló projekt teljes költsége 57,5 millió forintot tett ki. A támogatás keretében megvalósuló fejlesztések a nemzetközi piacra lépést is elősegítették a programozó bootcamp számára.

Első körben kapott támogatást a Green Fox Academy

A Baconsult Inkubátor programja 2017 augusztusában indult el a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal által kiírt “Innovációs Ökoszisztéma” (ÖKO_16 ) program támogatásával, melynek célja a közép-magyarországi startup környezet megerősítése. A Baconsult tíz innovatív hazai kisvállalkozás felkarolására fordítja az állami támogatást, melyet saját forrással is kiegészít. Emellett a nyerteseknek az inkubátor üzletviteli segítséget nyújt és kapcsolati tőkéjét is rendelkezésre bocsátja. A Green Fox Academy BACON_ÖKO_16-2018-0002 számú pályázata az első öt cég között kapott támogatást az inkubátorprogram keretében.

free submit link    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   
Kiadja: Eduwork.hu Kft.

tanfolyam | SEO