Elindult a Budai úti Gyógyszerész Kft. komplex fejlesztési programja

ELINDULT A BUDAI ÚTI GYÓGYSZERÉSZ KFT. KOMPLEX FEJLESZTÉSI PROGRAMJA

A székesfehérvári Budai úti Gyógyszerész Kft. 2013-ban 7 234 354 Ft vissza nem térítendő európai uniós támogatásban részesült a „Komplex vállalati technológia fejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára” elnevezésű pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A 18 millió forint összköltségű beruházás célja a patika teljes modernizálása a gyógyszertárba látogatók hatékonyabb és magasabb színvonalú kiszolgálása érdekében.

A 2010 szeptembere óta működő Budai úti Gyógyszerész Kft. évek óta nagy hangsúlyt fektet arra, hogy – a növekvő piaci verseny közepette – vevőkörét és piaci pozícióját mind magasabb színvonalon kínált szolgáltatásokkal őrizze meg A Gazdasági Operatív Program keretében kiírt, KKV-knek szóló pályázati lehetőség elnyerésével ehhez kapott most segítséget a kisvállalkozás.
Az összesen több mint 18 millió Ft összköltségvetésű projekt finanszírozásához 40%-ban járult hozzá az Európai Unió és a Magyar Állam. A projekt keretében a vállalkozás célja, hogy a patikát kívül-belül megújítsa, beleértve az épület felszereltségét, a berendezést, valamint a gyógyszer kiadó rendszert egyaránt.
A belső terek megújítása érdekében a projektben a meglévő helyiségek új burkolatot és szanitert kapnak, valamint a gyorsabb és kényelmesebb ügyfélkiszolgálás céljából új bútorok érkeznek a patikába. A modern, XXI. századi technológiai fejlesztésekről elvárt a hosszú távú tervezés és a fenntartható megoldások előnyben részesítése. Ezt szem előtt tartva az energiahatékonyság megvalósítása érdekében a patika teljes légtechnikai és árnyékoló rendszere megújul.
Kifejezetten az ügyfelek elégedettségének növelése céljából kerülnek beszerzésre új számítógépek és szoftverek, hogy a jelenlegi kézi bevételezésről és gyógyszerkezelésről elektronikus rendszerre állhasson át a gyógyszertár nagymértékben növelve ezzel a munka hatékonyságát és a vevők kényelmét.
A kifejezetten vevő-orientált fejlesztés része egy marketing terv elkészítése is, hogy a megújult szolgáltatások új arculati elemekkel és marketing tevékenységgel bővülve elérjék a patika eddigi és jövőbeni potenciális vevőit és kivívják az elismerésüket.

Budai úti Gyógyszerész Kft.
Cím: 8000 Székesfehérvár, Budai út 41.
E-mail: info@patikaprofi.hu

free submit link    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv

tanfolyam | SEO