Húsnagykereskedések Budapesten

Manapság a hűtőházak szerepe megnőtt, ettől persze egyaránt szükség van a nem fagyasztott termékeket áruló húsnagykerekre is. Azonban az élelmiszert sajátos tulajdonságainál fogva nem lehet hosszú ideig tárolni. Igaz ez a zöldségekre, gyümölcsökre, és természetesen a húsfélékre is. Magyarország egyik legnagyobb húsnagykereskedése Budapest mellett Dunakeszin található Bahamas Kft tulajdonában van, amely kis családi vállalkozásból lett az egyik legnagyobb hazai hűtőház és élelmiszeripari kereskedőház. Tulajdonosai mindig szem előtt tartották a minőséget és az élelmiszer-biztonságot. Csak így lehet ugyanis megfelelő minőségben kereskedni élelmiszerekkel.

Mitől jó egy húsnagyker?

Először is jó minőségű és bőséges árukínálattal rendelkezik és nem mellesleg mindezt jó áron biztosítja partnerei számára, amely partnerek között egyaránt megtalálhatók egészen kicsi magyar éttermek, büfék és egyéb vendéglátóhelyek valamint áruházláncok hazai és nemzetköziek egyaránt. Fontos számukra a minőség és a kedvező ár ezt teljesíteni hosszú távon igen kemény logisztikai erőfeszítést igényel, hiszen a hűtőház nem csak a kontinensről hanem akár különböző földrészekről is igénybe vesz beszállítókat, multinacionális élelmiszeripari termelő cégekkel áll kapcsolatban. Sőt ezek mellett számos kiemelkedő minőségi saját márkás terméket is előállít, ilyen például a Passner, amely márkát Magyarországon már nem is kell külön bemutatni. A Bahamas titka tehát a széleskörű termékkínálatban és a jó minőségű, ellenőrzött termékekben áll. Másrészről a professzionális hozzáállásból, a legmodernebb eszközöket használó Dunakeszin megtalálható hűtőház is a siker egyik kulcstényezőjévé vált. Persze egy jó csapat nélkül fentiek mit sem érnének, itt is emberek dolgoznak és az ő munkájuk nagyban hozzájárul a cég sikerességéhez.