Megújult a legendás napszemüveg

A Persol Cellor szemüvegek olyan hollywoodi sztárok kedvencei, mint Ryan Gosling és Emma Stone. Az új kollekció modern és stílusos formában idézi vissza az 50-es éveket.
 
A Persol egyik legjobb formaterve, az ikonikus Cellor napszemüveg ismét megjelent a 2015-ös Persol kollekcióban. Az új modell viseli a híres karakterisztikus jegyeket, de most modern, összecsukható formában mutatkozott be újra. A napszemüveg mintájára egy optikai keret is készült, hasonlóan praktikus verzióban. A csavar- és hegesztésmentes Meflecto illesztési rendszernek köszönhetően mindkét modell pehelysúlyú, és fejmérettől függetlenül kényelmes viseletet biztosít. Emellett a stílusosság jellemzi őket: a szárakon található mini Supreme nyíl, valamint lézerrel megmunkált híd teszi elegánssá az összképet.
 
A PO3132S napszemüvegmodell több színben is elérhető: kávészínű keret zöld, polarizált lencsékkel, Havanna keret barna lencsékkel, Terra di Siena keret halványkék lencsékkel, fekete keret zöld lencsékkel, valamint fekete keret polarizált, kék lencsékkel.


 
 
 
A PO3132V optikai keret kávé, Havanna, Terra di Siena és fekete színekben szerezhető be.

 
A Persol Cellor az 1950-es évektől kezdődően sokak kedvencévé vált, és sikere a mai napig töretlen. A Cellor az olasz stílust sugározza, elnevezése is két olasz szóból ered (Cellulosa + Oro), amelyek az első modellek legfőbb alapanyagaira: a cellulózra és aranyra utalnak.  
isite toplista    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   játékok

Kiadja: Eduwork.hu Kft.

játékok | tanfolyam | SEO | flappy bird játék