A Republic Grouptól érkezik a Crane új Senior Account Executive-ja

Nagy Sándor (35) a Crane-nél folytatja pályafutását Senior Account Executive pozícióban. A digitális kommunikációban jelentős tapasztalatokkal rendelkező szakember az elmúlt években stratégiai, tervezési és kreatív feladatokat látott el előbb több londoni ügynökségnél, a McCann Ericksonnál, illetve legutóbb a Republic Groupnál.

A Crane integrált kommunikációs üzletágának csapatába érkezik 2014 augusztusától Nagy Sándor (35) Senior Account Executive pozícióba. A kommunikációs diplomával rendelkező szakember 2010 és 2012 között dolgozott többek között a New York-i székhelyű Condé Nast kiadónál Londonban, ahol projektmenedzserként olyan újságok digitális hirdetéseiért felelt, mint a Vogue vagy a Glamour magazinok.

A londoni olimpia idején a Haygarth kreatív ügynökséghez szerződött, ahol a Gillette nyári olimpiai játékokon való megjelenésében látott el különféle feladatokat. Hazatérve a McCann Ericksonnál Account Direktorként a Coca-Cola kommunikációs stratégiájáért és kampányaiért felelős csapat vezetője lett, melynek keretében új termékek bevezetésével, közösségi média megjelenéssel, promóciós oldalak menedzselésével foglalkozott.

Nagy Sándor a Crane-nél a MasterCard integrált kommunikációs kampányain dolgozó csapat tagjaként stratégiai és tervezési feladatokat fog ellátni, valamint munkájának részét képezi a közösségi- és márkakommunikáció irányítása is.

isite toplista    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   játékok

Kiadja: Eduwork.hu Kft.

játékok | tanfolyam | SEO | flappy bird játék