Új csúcsmodellel bővült a beépíthető kombi gőzpárolók palettája

A sütőfunkcióval rendelkező gőzpárolók terén a Miele minden évben jelentős újításokkal jelentkezik. A kínálatot most az új DGC 6860 XXL csúcsmodellel egészíti ki, mely extra méretű párolótérrel és magas felszereltséggel rendelkezik.
Az új modell 68 literes párolóterével egy készülékben egyesíti a gőzpároló és a teljes értékű sütő minden előnyét. A DGC 6860 XXL készülék az eddigieknél még jobb felszereltséggel rendelkezik. Ilyenek például az M-Touch magas felbontású TFT érintőkijelző – mellyel az okostelefonokhoz hasonlóan kezelhetjük a készüléket, továbbá a praktikus kereső funkcióval könnyedén és gyorsan megtalálhatjuk az ideális automatikus programokat –, a szabadalmaztatott kábel nélküli húsmaghőmérő tű, mely a húsok elkészítésénél nyújt hasznos segítséget, valamint a PerfectClean felületkezeléssel készült FlexiClip teleszkópos sínek.

A csúcskategóriás konyhatechnológia

A felhasználási módok sokszínűségét tekintve a Miele sütőfunkciókkal ellátott gőzpárolója a konyhai berendezések csúcskategóriáját képviseli. Egyik kiemelkedő sajátossága a kombinált párolás. Ennél az ételkészítési módnál saját magunk határozhatjuk meg az egyes lépéseket, és az üzemmód mellett pontosan beállíthatjuk a hőmérsékletet, a párolási időt és a párolótér páratartalmát is.

A kombinált pároláson kívül a készülék funkciói között megtalálhatjuk többek között a gőzpárolást, a szuvidálást, a hőlégkeverés pluszt, az alsó-/felső sütést, az intenzív sütést, valamint három grillfunkciót is. A manuális ételkészítési lehetőségeken túl a DGC 6860 XXL több mint 200 automatikus programot kínál, továbbá a fent említett üzemmódokból saját programokat is létrehozhatunk és elmenthetünk.

Legjobb eredmények gyors felmelegítéssel

Gőzpárolás esetén a kimagasló eredmények eléréséhez rövid felmelegedési idő szükséges, ugyanis minél gyorsabban szorítja ki a gőz az oxigént a párolótérből, annál kíméletesebb az eljárás az élelmiszerek számára. A DGC 6860 XXL ebből a szempontból is példaértékű, hiszen a nagy teljesítményű (3,3 kW) gőzfejlesztőnek és a MultiStream gőzbefúvásnak köszönhetően rövid idő alatt melegszik fel 100°C-ra. A MultiStream gőzfejlesztő kizárólag a Miele gőzpárolóiban és kombi gőzpárolóiban található meg.
A Miele nemesacélból készült, strukturált felületű párolótérrel látta el a DGC 6860 XXL készüléket, mely PerfectClean bevonattal is rendelkezik. A PerfectClean olyan szabadalmazott felületkialakítás a tűzhelyek és sütők számára, mely rendkívüli tapadásmentes tulajdonságokkal bír és nagyon könnyen tisztítható. A különösen makacs szennyeződések esetén ezenkívül több tisztítóprogram is rendelkezésre áll, ilyen például a gőzzel történő „áztatás” is.

A készülékhez alapfelszereltségként jár egy univerzális sütőtepsi, egy kombinált rács, egy perforált nemesacél párolóedény, továbbá egy Miele szakácskönyv is. A DGC 6860 XXL PureLine kivitelben nemesacél CleanSteel, briliáns fehér, obszidián fekete és havanna barna színekben kapható.

isite toplista    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   játékok

Kiadja: Eduwork.hu Kft.

játékok | tanfolyam | SEO | flappy bird játék