Woma a csatornatísztitás jövője

Nagy a baj ha eldugultunk, mármint a lakásban a WC, a mosdó, a lefolyó a konyhában. Először mindenki házi praktikákkal próbálkozik, ilyen a WC pumpa, mint elsődleges megoldás, aztán jönnek a vegyszerek és egyebek. Amennyiben ezekkel sikerült elhárítani a problémát nem kell woma duguláselhárításra szakosodott céget kihívni a helyszínre. De mi van akkor amennyiben a házi módszerekkel nem jártunk sikerrel?

Hívjunk profi womás duguláselhárító céget!

Miről ismerszik meg a profi duguláselhárító szakember? Rendelkezik a legmodernebb duguláselhárító berendezésekkel, így spirálos gépi duguláselhárító géppel, cső vagy csatornakamerázásra alkalmas eszközzel és nem utolsósorban woma csatornatisztító berendezéssel.

Miért jó a woma?

Mert ez a legmodernebb és leghatékonyabb eszköz egy dugulás megszüntetésére a dugulások elhárítására, ugyanis a nagynyomású vízzel működő berendezés és a fejegység együttesen a legmakacsabb dugókat, gyökérbenövéseket is képes átrágni és tisztára mosni a csővezetekét mindezt környezetbarát módon és a lehető legkevesebb sérülés okozása mellet. Egy hátránya azonban van a womás duguláselhárítóknak is, ez pedig nem más mint az időjárás, ezen belül is a Tél évszak. Télen is igazából akkor van gond és probléma ha fagy. Mivel a víz 0 C alatt megfagy, ilyenkor tehát a berendezést sem lehet igénybe venni.