Eszközparkját fejlesztette a Wika Kommunáltechnika Kft.

A „Komplex vállalati technológia fejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára” elnevezésű pályázati kiíráson a Wika Kommunáltechnika Kft. 43,41 millió forintot meghaladó összegben vissza nem térítendő uniós támogatást nyert el.

A 124 millió forintot meghaladó összköltségvetésű projekt során eszközbeszerzések történtek a cég esztergomi telephelyén.

A vállalkozás fő tevékenységi köre a környezeti technika területén használatos vízvisszaforgatásos és ülepítőtechnikával felszerelt csatornatisztító járművek gyártása, illetve a járművekhez, azok felépítményeihez valamennyi alkatrész, például tartály, szivattyú előállítása és forgalmazása.

A WIKA Kft. a termékei iránti jelentős piaci igényre eddig csak megnövelt szállítási határidővel volt képes reagálni, így szükségessé vált a cég esztergomi telephelyén a gyár termelési kapacitásainak növelése a megnövekedett piaci igények kiszolgálása, a gyártási határidők és a minőségi elvárásoknak való jobb megfelelőség érdekében.

A fejlesztés eredményeként beszerzett 1 db híddaru, 1 db fényező-szárító kamra, 1 db hidraulikus lemezolló, 1 db CNC-kontúrvágó gép és 1 db kompresszor berendezéssel megvalósult a vállalkozás célja, a gyár termelési kapacitásainak növelése, a megrendelési határidők csökkentése.

A GOP-2.1.1-11/B „Komplex vállalati technológia fejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára” című pályázati kiíráson 43 410 863 Ft támogatást elnyert, 124 031 037 Ft összköltségű fejlesztési projekt 2013. augusztus 13-án indult és 2014. augusztus 31-én zárult.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

free submit link    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   
Kiadja: Eduwork.hu Kft.

tanfolyam | SEO