Projekt indult a Dél-békési humán közszolgáltatások fejlesztéséért

Az Orosházán, Tótkomlóson, Kardoskúton, Nagybánhegyesen és Kaszaperen élők is részesei lesznek annak a mintegy 488,8 millió forint európai uniós, vissza nem térítendő támogatás segítségével megvalósuló programnak, mely elősegíti a minőségi humán közszolgáltatásokhoz való hozzáférést.

Az EFOP-3.9.2-16-2017-00027 „Humán kapacitások fejlesztése a helyi tudástőke gyarapítása céljából” című program keretében a fenti települések önkormányzatai, a Békés Megyéért Vállalkozásfejlesztési Alapítvány és az orosházi Kodolányi János Főiskola komplex fejlesztést indít a humán közszolgáltatások (egészségügy, óvodai ellátás, kulturális, gyermekjóléti és szociális szolgáltatások stb.) területén:

Egyrészt az itt dolgozó szakembereknek továbbképzések indulnak és együttműködésük erősítésére fórumot teremtenek a rendszeresen megszervezett munkacsoport alkalmak.

Másrészt fejlesztés történik az óvodák és az iskolán kívüli programok területén. Előbbi keretében az óvodapedagógusok továbbképzése, másrészt az óvodai szolgáltatások bővítése történik, pl. mozgásos és meseterápiás fejlesztő foglalkozások, egészségnapok stb. Az iskoláskorú gyermekek tudásának gyarapításához a program iskolán kívüli tevékenységekkel járul hozzá, pl. pénzügyi, természetvédelmi és természettudományos szakkörök, előadások stb.

A program 2018. január 1. és 2019. december 31. között valósul meg és legalább 4 ezer ember bevonása a cél.

További információ kérhető a projekt hivatalos e-mail címén: efop392oroshaza@gmail.com

isite toplista    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   játékok

Kiadja: Eduwork.hu Kft.

játékok | tanfolyam | SEO | flappy bird játék