deep.erp - KKV ERP rendszerrel rukkolt elő az XAPT

Kimondottan a kis- és középvállalatokra szabott vállalatirányítási rendszerrel, a deep.erp-vel bővítette palettáját az XAPT annak érdekében, hogy tovább erősítse magyarországi jelenlétét.

A magyar tanácsadó és szoftverfejlesztő cég meglátása szerint a Microsoft Dynamics NAV és AX rendszerei az elmúlt években feljebb pozicionálódtak, ezért a KKV-k igényeihez jobban igazodó rendszerrel állt elő. „Az XAPT több mint 15 éves fejlesztői és tanácsadói tapasztalatot szerzett a nagyvállalatok vállalatirányítási rendszereinek terén. Ezt az értékes tudást szeretnénk most felajánlani a magyar KKV szektornak.” – mondta Czere Márk az XAPT Értékesítési és Marketing Vezetője. „Egyre erősebb kereslettel találkoztunk a kisebb, főleg 5-20 felhasználót igénylő rendszerek iránt, ahol egy agilis, gyorsan bevezethető, dobozos megoldásra van szükség. Meggyőződésem, hogy a deep.erp –vel minőségi megoldást biztosítunk a szektor számára.”

A deep.erp egy rugalmasan paraméterezhető dobozos vállalatirányítási rendszer, melyet kifejezetten a kis- és középvállalatok igényeire hangoltak. Az okos funkciói segítségével könnyebbé és tevékenyebbé válnak a munkanapok. A rendszer egyes automatizmusai idomulnak a felhasználói igényekhez, ezáltal felgyorsulnak vagy akár teljesen meg is szűnhetnek korábban időrabló tevékenységek. A felszabadult időt operatív, értékteremtő feladatok elvégzésére fordíthatják a munkatársak. A döntéshozók számára rendkívül kényelmes, hogy a rendszer valós idejű adatokat és azonnali hozzáférést biztosít a kereskedelmi, pénzügyi és egyéb tevékenység folyamataihoz. Egy helyen fogja össze az adatokat, növeli az átláthatóságot és segíti a tervezhetőséget. A felhasználó azonnal tájékozódhat minden fontos információról így megkönnyíti és felgyorsítja a döntéseket.

„Egy ERP rendszer bevezetése elengedhetetlen azon cégek számára, akik az ad hoc ügyvitelből – az egyre komplexebbé váló folyamataik miatt - átlépnének egy szervezettebb működési formába. Egy idő után már nem lehet telefonon, excel táblázatokból vagy fejből irányítani egy egyre növekvő vállalkozást. A deep.erp minőségi ugrást biztosít e fejlődésben lévő cégek számára. A deep.erp forradalmasítja a kis- és középvállalkozások belső folyamatait. Mindezt kiemelkedő ár-érték arányú konstrukcióban. ” – hangsúlyozta Czere Márk.

Az XAPT több mint 350 vállalatirányítási rendszert vezetett be, ez a tapasztalat is biztosíték arra, hogy az ügyfelek az XAPT hagyományosan kifejezetten erős tanácsadásának eredényeiből részesüljenek. A pontos igényfelmérést követően akár 10 napon belül bevezethető a deep.erp, beleértve a szükséges oktatásokat is. A rendszer használata nagyon intuitív és jól illeszkedik a mindennapi gondolkodásmódhoz. A felhasználói felületen bárki könnyen elnavigál, akinek ismerős a Microsoft Office környezet.

free submit link    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   
Kiadja: Eduwork.hu Kft.

tanfolyam | SEO