Sajtóközlemény Delta Silconversion Kft.

A Delta Silconversion Kft., mint kedvezményezett 2014. április 7-én komplex vállalati technológiafejlesztési projektet indított „Delta Silconversion Kft. komplex vállalati technológia fejlesztése” címen. A Támogatási Szerződés a kedvezményezett és a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség, mint támogató képviseletében eljáró MAG – Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt, mint közreműködő szervezet között jött létre.

Projektünk komplex fejlesztési koncepció, amely keretében új logisztikai központot építünk ki és szerelünk fel modern technológiákkal. Az új központunkban a kibővített tevékenységek sikeres ellátásához szükség van a HR rendszer kialakítására és az elért eredmények marketing eszközökkel való piacra való bevezetésére.

A nagyobb logisztika központ működtetéséhez jobb teljesítményű és korszerűbb hardware és szoftver eszközökre van szükség, pl targonca. Az ország határokat átlépő kereskedelmi- és szervizszolgáltatásokhoz elengedhetetlen a gyors és mobil eszközök használata, nagy biztonságú, magas rendelkezésre állást biztosító információs kapcsolat, mint pl.: notebook, optikai internet, és infrastruktúra.

Ezek alapján terveztük meg jelen projektünket, amely a növekvő igények kielégítése mellett egy új területtel – újrahasznosítással - is bővíti tevékenységünket.

A fejlesztési projekt 2014.12.31-ig tart.

A megítélt támogatás mértéke: 34.163.010 Ft

.