A Facebook élmezőnyébe írta be magát a 4 éve indult magyar családi vállalkozás

Korábban nem volt még hasonlóra példa, elérte a félmilliós követői számot, így a hazai élmezőnyben, multinacionális vállalatok, nemzetközi brandek, és a legnépszerűbb rajongói oldalak mellett jegyzik azt a magyar márkát, mely alig több mint 4 év alatt épült fel.

Félmillióan tartanak a Szappantündérrel

Az ötszázezres rajongói tábor arról tanúskodik, hogy valódi szeretetmárka született. Ennyien követik, olvassák a Szappantündér, Varga-Darabos Andrea blogbejegyzéseit és a Mannaszappan online jelenlétének sarokkövét jelentő Facebook oldalt. Mi röpítette ennyire rövid idő alatt ilyen magasságokba a nulláról építkező márkát, a család konyhájából induló vállalkozást? - vetődik fel a kérdés újra és újra a Mannaszappan sikereit látva.

A siker titka lehet a meglepően őszinte ügyfél kommunikáció

A Manna Facebook oldala nem a klasszikus értelemben vett márkaoldal, sokkal inkább a csapattal együtt lélegző, folyton eszmét cserélő interaktív közösség. Akik figyelemmel kísérik a hírfolyamon megjelenő napi eseményeket, egy őszinte, emberi márka születésének lehetnek szemtanúi.

- Előfordul, hogy tévedünk, nem szégyelljük beismerni félmillió ember előtt sem. Számunkra ők a legfontosabbak, akik velünk tartanak. Sorsdöntő jelentőségű, hogy hogyan látnak minket - mondja Varga Emil tulajdonos. - Kiváltságos helyzetben vagyunk, mert rajongóink azonnali visszajelzést adnak bármivel kapcsolatban, legyen szó sales kampányról, vagy akár egy ötletről, felvetésről, amit a Facebookon keresztül osztunk meg. A kezdetektől a bizalomra építettük a kapcsoltunkat. Ugyanúgy kezeljük a problémáikat, válaszoljuk meg kérdéseiket, mint akkor, amikor még csak néhány százan beszélgettek velünk. Talán ez a sajátos, meglepően nyílt kommunikáció is segített kiemelkednünk a középmezőnyből. Rajongóink szívesen elmondják véleményüket, csapatként működünk, és bizonyos esetekben rajongói ötleteket is megvalósítunk. A Mannaszappan számára ez a kialakult bizalmi viszony hihetetlenül nagy előny. Olyan is többször előfordult már, hogy egy-egy nehezebb döntés előtt telefonon kérdeztük meg néhányukat, hogyan vélekednek erről vagy arról.

Ma Magyarországon nem az a jellemző, hogy a márkaoldalak a felvilágosítást és a folyamatosan fenntartott párbeszédet helyezik fókuszba a sales célokat hátrébb rangsorolva. A Mannaszappan mégis ezt teszi.

-Ha egy termék nem jó és szerethető, lehet bármilyen hatékony a marketing, nem fog terjedni a híre. Ha viszont a termékkel elégedettek a vásárlók, akkor ők maguk fogják megosztani másokkal, hogy a termék jó. - mondja Varga Emil, majd hozzáteszi: - A tény maga, hogy a Szappantündér cikkeinek hatására az elmúlt években Magyarországon ötszázezren nyitottak már a vegyszermentes életmód irányába, elképesztően nagy eredmény, amire nagyon büszkék vagyunk. Természetesen ezt is, mint minden jelentős mérföldkövet a rajongóinkkal fogjuk megünnepelni.

free submit link    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv

tanfolyam | SEO