Divatozik a SAKKOM

Európa 14 országában van jelen a Stilago divatwebáruház, amely több mint 1300 márkát forgalmaz. A Magyarországon is elérhető kínálat ismertségének sajtókommunikáció útján történő növelésére a vállalat a SAKKOM Interaktívot választotta.

A divatszakemberek által 2010-ben alapított Stilago napjainkra Európa legkiterjedtebb divatwebáruházává vált: 14 országban forgalmaz kiemelkedő minőségű ruházati cikkeket. Az online kínálatban több mint 1300 nemzetközileg ismert márka mellett olyan gyártók termékei is megtalálhatók, amelyek lokális szinten már bizonyítottak. A vállalat Európa-szerte 12 helyi irodában 240 munkavállalót alkalmaz, a webáruházakat havonta 3 millió egyedi látogató keresi fel.

„A ruházati cikkek online kereskedelme terén az utóbbi években nagyon erős verseny alakult ki. Üzleti modellünk biztos alapokon nyugszik – akár 80 százalék kedvezményt biztosítunk vásárlóink számára a legjobb minőségű termékek árából –, azonban felismertük, hogy a további növekedéshez az ismertségünk folyamatos építésére és pr-eszközökre is szükség van” – mondta Sörös Márta, a Stilago magyarországi marketing menedzsere.

Magyarországon a divatwebáruház a pozitív referenciák és az egyeztetés során tapasztalt rugalmasság miatt a SAKKOM Interaktívot bízta meg a pr-feladatok ellátásával. A próbaprojektként kiadott sajtóközlemény az előzetes elvárásokat is túlszárnyaló médiavisszhangot váltott ki, így nem volt kérdéses, hogy a Stilago hosszú távon is folytatja együttműködését a SAKKOM-mal. „Nagyra értékeljük, hogy az ügynökség munkatársai nemcsak ötletgazdag javaslatokkal látnak el bennünket, hanem készséges, ügyfélorientált hozzáállással kezelik igényeinket” – indokolta Sörös Márta a szerződéskötést.