Valóban orgazmushoz segíthet az okostelefon?

Ez a szex jövője: a Durex új, digitális technológiai részlege mobiltechnológiai áttörés bejelentésére készül

2015. március 3. - A Durex, a világ vezető szexuális jóléti márkája ma bejelentette, hogy a digitális technológia területére lép egy, a közeljövőben várható fontos termékbejelentéssel, amely forradalmasíthatja szexuális életünket.
A Durexlabs a cég első jelentős lépése a digitális piacra, amelynek célja, hogy a divízió a változó társadalmi szokások, az intimitás és a mobiltechnológia területeire is kiterjessze tevékenységét.
A Durexlabs hamarosan bejelenti első korszakalkotó termékét, egy olyan technológiai áttörést, ami ténylegesen segíti majd a felhasználókat az orgazmus elérésében. A termék Susie Lee technológiai vállalkozóval, a Siren Mobile vezérigazgatójával került kifejlesztésre. A mobiltechnológia egyik zászlóvivőjeként számon tartott Lee a biokémia, biofizika és képzőművészet területén szerzett szakértelmével friss perspektívát hozott a cég mobiltechnológiához fűződő szemléletébe.
Richard Arnold, a Durex Kutatás és Fejlesztés divíziójának vezetője a következőt mondja: "Mivel jól értjük a nemi izgalom természetét, és azt, hogy milyen impulzusok játszanak szerepet benne, természetes volt számunkra, hogy megvizsgáljuk, hogyan párosítható össze a digitális technológiával. A modern szokások mellett az inspirált minket, hogy életünk szinte minden területén egyre fokozottabban támaszkodunk a mobil technológia használatára. Piackutatásunk során is arra jutottunk, hogy valódi igény van a technológia megjelenésére a szexuális életben is.”
Susie Lee, a Siren nevű randialkalmazás vezérigazgatója így nyilatkozott: "Hihetetlenül izgalmas volt a közös munka a Durexlabsszel. Az okostelefonok, a közösségi média és randialkalmazások elterjedése is bizonyítja, hogy a technológia összehozza az embereket, és segíti a közeli kapcsolatok fenntartását. A Durexlabsszel pedig most megtesszük a következő fontos lépést azáltal, hogy a technológia segítségével a hálószobában is erősítjük az emberi kapcsolatokat, és javítjuk az emberek szexuális életét.”
A Durex olyan béta-tesztelőket keres világszerte, akik elsőként szeretnék megtapasztalni ezt a forradalmi áttörést. Mindazok, akiket érdekelnek a Durexlabsszel kapcsolatos fejlemények, regisztrálhatnak a durex oldalon, ahol először lesznek elérhetőek az új információk és egy meghatározott ideig tartó ingyenes hozzáférés lehetősége is.

free submit link    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv

tanfolyam | SEO