Exkluzív szépségszalon a belvárosban

Új exkluzív belvárosi központba költözött a Guinot Szépségkozmetika. A Magyaroszágon egyedüli TecniSpa testkezeléseket és Guinot arckezelésket kínáló kozmetikai szalon a VII. kerületi Dózsa György út 66. szám alá költözött. A századfordulón épített és felújított Dózsa György úti épület eleganciája remekül illeszkedik a kozmetikai szalon nívós szolgáltatásaihoz. A költözés amiatt vált indokoltá, hogy immáron Budapesten is igény van a minőségi kozmetikai szolgáltatások iránt és a korábbi helyszín befogadóképességét már kinőtte a Guinot Kozmetika.

Aki azt gondolná, hogy manapság a minőségi szolgáltatás luxus és jóval drágább a hagyományos  kevésbé atraktív kozmetikai szolgáltatásokhoz képést az jó irányba fog csalódni, hiszen az egyik legismertebb francia kozmetikai márka a Guinot test és arckezeléseket nyújtó Szépségkozmetika ügyfelei átlagos keresetűek de a minőségre adó Hölgyek és Úrak. Olyan emberek akik adnak az ápoltságra és a megjelenésre a hétköznapokon és a hétvégénkent egyaránt.

Az új helyszínen immár két test és arckezelő helyiség áll rendelkezésre a Vendégek részére, akik felfrissülhetnek és igénybe vehetik a szalon valamennyi szolgáltatását: olyan modern eljárásokat mint a tű nélküli vagy a tűs mezoterápia, a hyaluronsavas ráncfeltöltés, mikrodermabrázó, lézeres arckezeléseket.  A narancsbőr, fogyási csíkok vagy a terhességi csíkok  eltávolítását szolgáló TecniSpa testkezeléseket ma még Magyarországon csak kevés kozmetika vette fel szolgáltatásai körébe, ez az egyedülálló kozmetikai beavatkozás garantáltan hatásos módszer, amelyet Világszerte több, mint 11.000 szépségszalonban használnak sikeresen:

Minőségi kozmetikai szolgáltatások a belvárosban:
Guinot Kozmetika Budapest

Belépés

isite toplista   Hirlapom  tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   játékok