A SmileCenter - The Dental Spa csapata hospice jótékonysági rendezvény mellé áll

Dr. Bodrogi Attila és csapata egységesen áll a Magyar Hospice Alapítvány jótékonysági rendezvénye mellé immár második alkalommal.
Jövő szombaton délelőtt a II. Nárcisz Golfkupa kezdő és tapasztalt játékosaival együtt segíti a mosolyszépítő csapat a Hospiceház lakóinak szakszerű ellátásához szükséges működés feltételeinek megteremtését. A nemes célú június 11-i sportnapot a budapesti Marriott Hotel gyönyörű, dunai panorámás gálavacsorájával egybekötött díjátadójával zárják. Az este folyamán prémium és luxus kategóriás tombolával, illetve felajánlott termékek, szolgáltatások, utazások árverezésével biztosítják a keretet a Hospice Ház betegeinek méltóságteljes ellátásához. „Munkatársaimmal a SmileCenterben a gyönyörű mosolyok által életminőségi változást is nyújtunk, de ugyanilyen fontosnak tartom az emberi méltóság megőrzését az élet utolsó pillanatáig, amiért a Magyar Hospice Alapítvány munkatársai dolgoznak.” – mondta Bodrogi doktor, az esztétikai fogászat specialistája.
Regisztráció a jótékonysági golfkupára, illetve a gálavacsorára (akár külön is): agnes.pataki@hospicehaz.hu
Earlybird regisztrálók között a Michelin csillagos Costes Restaurant vacsorája kerül kisorsolásra.

isite toplista    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   játékok

Kiadja: Eduwork.hu Kft.

játékok | tanfolyam | SEO | flappy bird játék