Nukleáris medicina kutatás-fejlesztési projekt zárása

Az ArgonSoft Kft. 2017-ben sikeresen pályázott a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal által meghirdetett „Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása” pályázaton. A „Gyártástechnológiai módszertan és integráció kifejlesztése, validálása egy új farmakon gyártásbevezetéssel a nukleáris medicina területén” elnevezésű projektünket sikeresen lezártuk.

A 2018 januárjában indult projektben a rákdiagnosztikai vegyületek gyártási folyamatának hatékonyabbá és gyorsabbá tételét tűztük ki célul, egy kialakításra kerülő gyártási módszertan és technológia kidolgozásával. A megvalósítás során ötvözzük az ArgonSoft szoftveres K+F tapasztalatát és know-how-ját Magyarország egyik legjelentősebb nukleáris medicina kutatási és gyártási központjának, a Debreceni Egyetemnek szakmai tapasztalataival.

A projekt eredményeképpen olyan IT megoldás fejlesztését valósítottuk meg, amelyben az adatok integrált kezelése elősegíti a tracer gyártás korábbinál hatékonyabb és gyorsabb elvégzését. A gyártási és minőségellenőrzési folyamatok gyorsabb, egy rendszerben történő, az összes gyártásban közreműködő munkatárs számára elérhető módon megvalósított dokumentálása révén lerövidíthető a gyártási idő. Emellett a szoftver az új farmakonok bevezetéséhez kapcsolódó folyamatokat is a gyártáshoz hasonlóan támogatja, így a diagnosztikai készítmények gyártásba való bevezetésének ideje is csökken, hamarabb elérhetővé és felhasználhatóvá válnak az orvosi diagnosztika számára.

free submit link    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv

tanfolyam | SEO