Rugalmas, adaptív eszközintegrációs keretrendszer fejlesztési projektünk elindult

Az ArgonSoft Kft. ismét sikeresen pályázott a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal által nyújtott támogatásra. A 2018-1.1.1-MKI pályázati konstrukció keretében működő „Rugalmas, adaptív eszközintegrációs keretrendszer nukleáris medicina laboratóriumi információs rendszerekhez” elnevezésű projektünk 64,5 millió Ft támogatást nyert.

A 2019.07-2020.12. között megvalósuló projektben a rákdiagnosztikai vegyületek gyártási folyamatának hatékonyabbá és gyorsabbá tételét tűztük ki célul, egy LIMS rendszerekhez kialakításra kerülő rugalmas integrációs keretrendszer kidolgozásával. Olyan IT megoldás fejlesztését valósítjuk meg, amelyben a radiofarmakonok előállítása során használt különféle berendezések különböző formában előálló adatait az adott laboratóriumi gyártástámogató rendszernek továbbítani tudja, és így biztosítja az adatok egységes módon történő kezelését az adatintegritás megőrzésével. Ez az informatikai megoldás elősegíti a gyártási folyamat hatékonyabbá és gyorsabbá tételét, emellett csökkenti a folyamatok kockázatát, mivel a humán közreműködést az adatbevitel során minimalizálja.

A projekt megvalósítása során építeni kívánunk az Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása (VÁLLALATI KFI_16) pályázat során megszerzett szakmai know-how-ra és annak eredményeként kialakításra kerülő gyártás bevezetési és gyártási módszertanra. A projekt során kialakításra kerülő integrációs módszertan és keretrendszer a megfelelő laboratóriumi információs rendszerhez történő illesztéssel egy széleskörűbb piaci megjelenést, valamint az érintett egészségügyi szervezetek számára egy könnyebb és hatékonyabb gyártás bevezetést és felhasználást biztosít. Ezen hatékonyságnövekedés a radiofarmakonok gyártási költségének és ezáltal az érintett onkológiai és kardiológiai diagnosztikai vizsgálatok költségének csökkenését eredményezheti.

free submit link    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   
Kiadja: Eduwork.hu Kft.

tanfolyam | SEO