Befejeződött az Emil és Társai Kft. képzési projektje Debrecenben

Az Emil és Társai Kft. 2013-ban Ft 22 335 000 Ft európai uniós támogatást nyert az Új Széchenyi Terv „Munkahelyi képzések támogatása középvállalkozások számára a konvergencia régiókban” meghirdetett pályázati kiírásán. A projektben keretében megvalósult képzések a munkavállalók kompetenciafejlesztését célozták a piaci pozíció erősítése érdekében. A projekt 100%-os támogatási intenzitással valósult meg. Az Emil és Társai Kft. képzési projektje azzal a céllal jött létre, hogy a munkavállalói személyes előmenetelét különböző képzések megvalósításával segítse, hozzájárulva ezzel a cég stabil emberi erőforrás állományának megteremtéséhez, és hosszú távon a fenntartható működés kialakításához. A mai dinamikusan fejlődő világban kiemelkedően fontos a piaci változásokhoz való rugalmas alkalmazkodás. Így a projektben a képzések és a szakmai ismeretek fejlesztése mellett a mindennapi munka során keletkező problémák hatékony megoldását, alkalmazását, valamint a szervezési és vezetési ismeretek elsajátításával a munkafolyamatok menedzsment szinten történő kezelését segítik elő. A pályázat keretében olyan munkahelyi környezet kialakítása volt a cél, ami egyrészről megfelel a kor elvárásainak, másrészt figyelembe veszi a munkavállalók igényeit és képességeit, vagy azok esetleges hiányosságait. A projekt eredményeként a munkavállalók szakmai tudásuk mellett olyan kompetenciák birtokába kerültek, melyek révén mind személyes előmenetelüket, mind pedig a vállalkozás sikerességét képesek támogatni. Az Emil és Társai Kft. célja a vezető piaci pozíció megtartása, aminek alapja, hogy a vállalat olyan munkatársakkal működik együtt, akik nemcsak szakmai tudásukat tekintve kiemelkedőek, de munkájukat hivatásként kezelik és örömmel végzik. A projekt megvalósítás ideje: 2013.08.12-2014.09.30. Projektazonosító: TÁMOP-2.1.3B-12/1-2012-0409

free submit link    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv

tanfolyam | SEO