Lezárult a „technológiai fejlesztés és munkahelyteremtés a Key Telecom kft-nél” című projekt

Lezárult a „technológiai fejlesztés és munkahelyteremtés a key telecom kft-nél” című projekt

gop-3.5.1-12/c-2013-0029

A Key Telecom Kft. 2013-ban 50 százalékos támogatási intenzitás mellett 47. 680.500.- Ft összegű vissza nem térítendő támogatást nyert el az Új Széchenyi Terv, Gazdasági Operatív Program keretében kiírásra került „Esélyegyenlőségi célcsoportok a gazdaságban – hátrányos helyzetű, elsősorban roma munkavállalók integrációja a munkaerőpiacon” pályázati konstrukcióban a „Technológiai fejlesztés és munkahelyteremtés a Key Telecom Kft-nél” című projekt megvalósítására. A közel 100 millió forint összköltségű fejlesztés hatása kettős: egyrészt elősegítette a vállalkozás versenyképességét az eszközpark fejlesztésével, másrészt a humánerőforrás fejlesztését hátrányos helyzetű munkavállalók felvételével.

A 2010-ben alapított Key Telecom Kft-t azzal a céllal hozták létre, hogy – a magyar piacon elsőként – a távközlési hálózatépítés valamennyi területén minőségi szolgáltatást biztosítson. A szerződéskötéstől az akár speciális helyszínekhez (műemlék, nemzeti park, ipari műemlék) kapcsolódó tervezésen és engedélyeztetésen és a mérnöki feladatokon át a kulcsrakész kivitelezésig bezáróan.

A Gazdasági Operatív Program keretében 50%-os támogatási intenzitással elnyert közel 100.000.000.- Ft összköltségű projekt hozzájárult a Key Telecom Kft. eszközparkjának fejlesztéséhez, ezáltal csökkenek az egyre szigorúbb elvárásokat támasztó törvényi szabályozások okán bérelt eszközállományból származó kockázatai és költségei. Az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával megvalósult fejlesztés célja többrétű: az eszközbeszerzések hozzájárulnak az optikai és vezetékes telefonhálózatok kiépítéséhez, az analóg távközlési rendszerről a digitális és optikai hálózatokra történő átállásból származó nehézségek áthidalásához, szilárd alapot teremtenek a nagy eszközigényű tendereken való sikeres szerepléshez.

A projektben megvalósított HR kapacitásbővítés szorosan kapcsolódott az eszközfejlesztéshez. A meglévő és az eszközpark bővítéséhez kötődő növekvő számú megbízás teljesítésében kapott szerepet az a 6 fő hátrányos helyzetű munkavállaló, akiknek alkalmazására a pályázat keretében nyílt lehetősége a Key Telecom Kft-nek. A már meglévő 13 fő munkavállaló fejlesztése is megvalósult a pályázatban.

Key Telecom Kft. a projekt megvalósításával megteremtette azokat a személyi és technikai feltételeket, amelyek biztosítani fogják a vállalat működését jellemző dinamikus növekedés fenntartását.

free submit link    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv

tanfolyam | SEO