A SAKKOM-ot választotta az UNION Biztosító

A SAKKOM Interaktívra bízta keresőmarketing, valamint szezonális online kampányainak tervezését és menedzselését a hazai élmezőnybe tartozó biztosítótársaság, a Vienna Insurance Group részeként működő UNION Biztosító. A döntést egy átfogó audit elkészítése és egy tesztkampány előzte meg.

A SAKKOM Interaktívot választotta partnerül Google AdWords hirdetéseinek kezeléséhez az UNION Biztosító, a szerződés részeként az ügynökség szezonális online kampányok tervezésére és menedzselésére is megbízást kapott. „Egy szakmai workshop alkalmával vettük fel a kapcsolatot, majd egy átfogó auditot készítettünk számukra, melyben számos hatékonyságnövelő megoldást fogalmaztunk meg. Ezeket egy próbakampány keretében élesben is teszteltük” – mondta Árok Bianka, a SAKKOM Interaktív vezető kommunikációs tanácsadója. A döntést erősítette, hogy több AdWords siker kapcsolódik az ügynökség nevéhez, egyik ügyfelüket például kampányuk eredményessége alapján a Google felkérte, hogy magyarországi mintaként vegyen részt a Growth Engine projektben. Ennek keretében olyan vállalkozások történeteit osztják meg, akiknek a Google által biztosított marketingeszközök segítségével sikerült jelentős üzleti előnyre szert tenniük.

A magyar piacon 15 éve jelen levő UNION Biztosító célja, hogy éves kampányainak és szezonális akcióinak keresőmarketing hirdetéseit eredményalapú hirdetési stratégia keretében egy kézben összpontosítsa. „Nagyon örültünk, hogy az auditot és a tesztkampányt meggyőzőnek találták, és minket választottak, mivel így egy új területen kamatoztathatjuk szakértelmünket, a biztosítási piacon tapasztalható kiélezett verseny pedig csak még izgalmasabbá teszi számunkra a kihívást” – tette hozzá Árok Bianka.