Sajtóközlemény

2015 | 03 | 31

FELLEGI ÁDÁM EGYÉNI VÁLLALKOZÓ

Sajtóközlemény

sikeresen lezárult Fellegi ádám e.v. vállalkozásindítást segítő projektje

Fellegi Ádám egyéni vállalkozó vagyok. Az Új Széchenyi Terv keretében meghirdetett fiatalok vállalkozóvá válását segítő TÁMOP pályázati konstrukción sikeres pályázatot nyújtottam be.

Projektem megvalósítási ideje 2014. október 1-jén kezdődött és 2015. március 31-én zárult le. A fél éves projekt alatt az előkészítési időszakban megszerzett hasznos üzleti ismeretek kamatoztatása segített vállalkozásom beindításában. Az egyéni vállalkozói tevékenységem keretében üzletviteli tanácsadást, azon belül pályázatírást, projektmenedzsment feladatokat nyújtok partnereim számára. Kiegészítő tevékenységként jelent meg az uniós projektek kötelező tájékoztatás és nyilvánosság feladatainak szakszerű biztosítása, a pályázatfigyelés, valamint alkalmazottam ismeretein keresztül műszaki rajzolás és energetikai tanácsadás is.

A támogatás nyújtott segítséget abban is, hogy a vállalkozást különböző fórumokon keresztül ismertessem meg a térségben és ezáltal ügyfeleket is toborozzak. Kialakítottam cégem arculatát is, valamint továbbképzéseken vettem részt.

A projekt 2015. március 31-én zárult. A kitűzött célokat teljesítettem, üzleti partnereim száma több mint 15-re nőtt az elmúlt fél évben, 5 partnerem számára teljesítettem megbízást is. A projekt alatt nettó árbevételem meghaladta az 500.000 Ft-ot.

A megítélt támogatás mértéke: 2,98 millió Ft.

free submit link    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv

tanfolyam | SEO