A Szallas.hu az Erzsébet-program partnere

A Szallas.hu közreműködik az Erzsébet-program 2020-as üdüléseinek lebonyolításában. Ezen együttműködés eredményeként a nyertes pályázók már több mint 10 000 szálláshely közül választhatnak. Bármely magyarországi szállásadó önkéntesen dönthet arról, hogy elfogadja-e az Erzsébet-program Szálláshelyutalványt.

Az Erzsébet-program pályázat nyertesei idén több mint 10 ezer, zömében apartman típusú szállást foglalhatnak a Szallas.hu közreműködésével. A döntést megkönnyítik az erzsebet.szallas.hu honlapján található vendégértékelések, így a pályázók megismerhetik az egyes szálláshelyek valós arcát és minőségét. Az előző években a nyugdíjasok kizárólag elő- és utószezonban mehettek pihenni, idén azonban ez a korlát sincs. „A foglalási rendszerünknek és a programban résztvevő partnereinknek köszönhetően biztosan mindenki megtalálja a saját elképzelésének legmegfelelőbb szálláshelyet” – mondta Szigetvári József, a Szallas.hu Csoport vezérigazgatója.

Az Erzsébet-program Szálláshelyutalványokkal 2020. március 30-ától 2020. június 14-éig tudnak a kedvezményezettek szállást foglalni az erzsebet.szallas.hu oldalon. A nyertes pályázók év végéig – az adott szálláshely foglaltságának függvényében − bármilyen dátumot meghatározhatnak a leutazás első napjának, de legkésőbb 2020. december 31-ig meg kell kezdeni az üdülést. Az Erzsébet-program szociális üdülésére nyugdíjasok, nagycsaládosok, fogyatékossággal élők és fogyatékossággal élő gyermeket nevelő családok pályázhattak. „Számunkra a nyaraláshoz, utazáshoz való hozzáférés biztosítása kiemelt cél volt mindig is. Hiszünk abban, hogy mindenkinek segítséget tudunk adni a számára legjobb szálláshely kiválasztásában” – mondta Szigetvári József. Az elnyert üdülési támogatás a programban részt vevő, az erzsebet.szallas.hu oldalon szereplő szállásadóknál használható fel. A szállás kiválasztásakor a kedvezményezett dönthet úgy, hogy a támogatási összeget kiegészíti, így az elnyert összegnél magasabb értékben is foglalhat.

free submit link    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   
Kiadja: Eduwork.hu Kft.

tanfolyam | SEO