Befejeződött a Balance-99 Zrt. képzési projektje Székesfehérváron

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Befejeződött a Balance-99 Zrt. képzési projektje Székesfehérváron

A Balance-99 Zrt. 2012-ben 9 967 339 Ft európai uniós támogatást nyert az Új Széchenyi Terv Vállalkozásfejlesztési Program „Munkahelyi képzések támogatása mikro- és kisvállalkozások számára a konvergencia régiókban” meghirdetett pályázati kiírásán. A projekt 100%-os támogatási intenzitással valósult meg. A projekt keretében nyelvi képzésen, illetve táblázatkezelő, kiadványszerkesztő és ügyfélkezelő tréningen vehettek részt a vállalkozás dolgozói.

A műemléki védelem alatt álló Magyar Király Szállót tulajdonló és üzemeltető Balance'99 Zrt. részben Székesfehérvár és térsége természeti, kulturális adottságaiból, részben a térség megerősödött gazdasági-kereskedelmi szerepéből adódó, minőségi szálláshely szolgáltatás iránti igényt igyekszik kielégíteni.

A Balance-99 Zrt. piaci versenyképességének megőrzése érdekében kiemelt figyelmet szentel a tevékenysége során felmutatott minőségnek. A gazdasági válság által jelentősen sújtott szektorban a vállalkozás elsődleges célja, hogy piaci pozícióját és versenyképességét képes legyen megtartani. Ennek részeként a Balance-99 Zrt. kulcsfontosságúnak tartja, hogy a cég dolgozói a legfrissebb, piacképes tudással rendelkezzenek, és azt maximálisan ki is tudják használni partnereik és vendégeik igényeinek megfelelően.

A vállalkozás „Munkahelyi képzések a Balance-99. Zrt.-nél” című, európai uniós forrásból finanszírozott projektje ezen célkitűzések eléréséhez járul hozzá. A projekt keretében öt különböző képzést valósult meg: a német és az angol nyelvi képzés a külföldi ügyfelekkel és partnerekkel történő magas színvonalú, idegen nyelvű kommunikációt segítette elő. A „nehéz ügyfelek” tréning, valamint az ügyfélkezelés a problémamegoldás és a konfliktuskezelés hatékonyságának fejlesztéséhez járult hozzá. A táblázatkezelés valamint a kiadványszerkesztés pedig az ingatlankezelői és szállodai tevékenység adminisztratív és marketing feladatainak gördülékenyebb ellátását teszi lehetővé a mindennapi munka során.

A képzéseket valamennyi képzésekben résztvevő dolgozó a terveknek megfelelően teljesítette.

A projekt megvalósítás ideje: 2012.09.01.-2014.04.30.

Projektazonosító: TÁMOP-2.1.3.A-12/1-2012-0920

Balance-99 Zrt.