Elindult a Key Telecom Kft. komplex fejlesztési programja

ELINDULT A KEY TELECOM KFT. KOMPLEX FEJLESZTÉSI PROGRAMJA

A Key Telecom Kft. 2013-ban 39 829 600 Ft vissza nem térítendő európai uniós támogatásban részesült a „Komplex vállalati technológiafejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára” elnevezésű pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A közel 100 millió forint összköltségű beruházás célja a vállalkozás versenyképességének elősegítése az eszközpark, a humán erőforrás, valamint a vállalati stratégia alkotás fejlesztésével.

A 2010-ben alapított Key Telecom Kft. piaci előnye abban rejlik, hogy míg versenytársai nagy része a szakterületen csupán egy-egy részterület munkafolyamatait fedik le, addig a Key Telecom Kft. a távközlési piac teljes spektrumán kínál megoldásokat. A szerződéskötéstől az akár speciális helyszínekhez (műemlék, nemzeti park, ipari műemlék) kapcsolódó tervezésen és engedélyeztetésen és a mérnöki feladatokon át a kulcsrakész kivitelezésig bezáróan.
A jelenleg 13 fővel működő kisvállalkozás életében a legjelentősebb kihívást a dinamikus növekedéssel járó megnövekedett feladat-és eszközigény jelenti.
A Key Telecom hosszú távú célja, hogy fejlessze saját eszközparkját annak érdekében, hogy a megnövekedett feladatok miatt, illetve az egyre szigorúbb elvárásokat támasztó törvényi szabályozások okán bérelt eszközállományból származó kockázatát és költségeit csökkenteni tudja. Ennek realizálásához járul most hozzá a Gazdasági Operatív Program keretében 40%-os támogatási intenzitással elnyert csaknem 100 millió Ft összköltségvetésű pályázat. Az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával megvalósuló fejlesztés keretében tervezett eszközbeszerzés célja többrétű: elősegíti az optikai és vezetékes telefon hálózatok kiépítését, hozzájárul az analóg távközlési rendszerről a digitális és optikai hálózatokra történő átállásból származó nehézségek áthidalásához, valamint megteremti a szilárd alapot a nagy eszközigényű tendereken való sikeres szereplésnek. A projekt továbbá lehetőséget teremt arra, hogy a technikai feltételek biztosítása mellett a vállalkozás bővíteni tudja munkaerő állományát és képzéseket szervezzen már meglévő munkavállalóinak a folyamatos fejlődésük elősegítésük érdekében.
A vállalat hosszú távú célja a piaci pozíciójának megszilárdítása és további erősítése. Ennek érdekében a pályázat segítségével új üzleti stratégiát dolgoz ki, amely kijelöli a vállalat további növekedésének irányát.

Key Telecom Kft.
Cím: 3052 Csécse, Dózsa u. 6.
E-mail: info@key-telecom.hu