Befejeződött a Bankonzult Vill Kft. képzési projektje Ózdon

A BanKonzult Kft. 2012-ban 3 343 875 Ft európai uniós támogatást nyert az Új Széchenyi Terv Vállalkozásfejlesztési Program „Munkahelyi képzések támogatása mikro- és kisvállalkozások számára a konvergencia régiókban” meghirdetett pályázati kiírásán. A projekt 100%-os támogatási intenzitással valósult meg. A projekt fő célja az volt, hogy növelje a munkavégzés hatékonyságot, másrészt, hogy erősítse a kohéziót a vállalkozás munkatársai körében.
A BanKonzult Kft. 1994-ben alakult. Több évtizedes működése során kiemelkedő eredményeket ért el a gazdasági tanácsadás és a befektetés menedzsment területén. Ezen fő tevékenységi kört a rugalmas, a piachoz és a változó gazdasági helyzethez alkalmazkodó pénzügyi szemlélet, a felhalmozott tapasztalat, a magas szintű szakmai tudás és kapcsolati rendszer jellemzi. A társaság meghatározó üzleti célja, hogy a gazdaság szerteágazó területein az innovatív lehetőségeket megragadva segítse partnereit egy jól működő tevékenység felépítésében, stratégiai piaci pozíciójuk kialakításában, illetve megerősítésében.
A BanKonzult Kft. minden estben jelentős súlyt fektet arra, hogy tevékenysége során megbízói számára innovatív és sikert ígérő komplex megoldásokat kínáljon. A BanKonzult Kft. piaci versenyképességének megőrzése érdekében kiemelt figyelmet szentel a tevékenysége során felmutatott minőségnek. A gazdasági válság által jelentősen sújtott szektorban a vállalkozás elsődleges célja, hogy piaci pozícióját és versenyképességét képes legyen megtartani. Ennek részeként a BanKonzult Kft. kulcsfontosságúnak tartja, hogy a cég dolgozói a legfrissebb, legpiacképesebb tudással rendelkezzenek, azt maximálisan ki is tudják használni partnereik igényeinek kielégítésében.
A vállalkozás „Képzések a BanKonzut Kft.-nél” című, európai uniós forrásból finanszírozott projektje ezen célkitűzések eléréséhez járul hozzá. A projekt keretében 3 különböző képzés valósult meg. A Táblázatkezelő tréning eredményeként nőtt a napi munkavégzés hatékonysága, az idegen nyelvi képzés a vállalat partnereivel való gördülékenyebb együttműködést teszi lehetővé, míg a csapatépítő tréning nyomán pedig olyan működési környezet alakult ki, amely elősegíti a dolgozók teljesítmény maximalizációját. A vállalkozás budapesti székhelyén megvalósult projekt eredményeként 8 résztvevő összesen 18 képzést zárt sikeresen.

A projekt megvalósítás ideje: 2013.03.20. – 2014.01.15.
Projektazonosító: TÁMOP-2.1.3.A-12/2-2012-0454

BanKonzult Kft.
Cím: 1016 Budapest, Piroska utca 5.
Telefon: +36 1 279 23 10
E-mail: bankonzult@bankonzult.hu

free submit link    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv

tanfolyam | SEO