Befejeződött a Murrplastik Hungária Kft. képzési projektje Ózdon

A Murrplastik Hungária Kft. 2012-ben 3 587 500 000 Ft európai uniós támogatást nyert az Új Széchenyi Terv Vállalkozásfejlesztési Program „Munkahelyi képzések támogatása mikro- és kisvállalkozások számára a Közép-Magyarországi Régióban” meghirdetett pályázati kiírásán. A projekt 100%-os támogatási intenzitással valósult meg. A kompetenciafejlesztés a hatékonyságnövelés és szervezetfejlesztési céllal valósult meg.

A Murrplastik Hungária Kft. piaci versenyképességének megőrzése érdekében kiemelt figyelmet szentel a tevékenysége során felmutatott minőségnek. A vállalkozás elsődleges célja, hogy piaci pozícióját és versenyképességét képes legyen megtartani. Ennek részeként a Murrplastik Hungária Kft. kulcsfontosságúnak tartja, hogy a cég dolgozói a legfrissebb, piacképes tudással rendelkezzenek, és azt maximálisan ki is tudják használni partnereik igényeinek megfelelően
A vállalkozás „Képzések a Murrplastik Hungária Kft.-nél” című, európai uniós forrásból finanszírozott projektje ezen célkitűzések eléréséhez járul hozzá. A projekt keretében 2 különböző képzés valósult meg. A környezeti képzés eredményeként zöldebbé vált a mindennapi munkavégzés, a szervezetfejlesztési képzések nyomán pedig olyan működési környezet alakult ki, amely elősegíti a dolgozók teljesítmény maximalizálását. A vállalkozás vidéki telephelyén megvalósult projekt eredményeként 15 résztvevő összesen 28 tanúsítványt szerzett.

A projekt megvalósítás ideje: 2013.10.05. - 2014.03.31.
Projektazonosító: TÁMOP-2.1.3.B-12/1-2012-0613

Murrplastik Hungária Kft.
Cím: 3600 Ózd, A
Murrplastik Hungária Kft.