Sajtóközlemény

 

2015 | 10 | 31
Emil és Társai Kft.
 
Sajtóközlemény          
Rugalmas foglalkoztatási formák kialakítása az Emil és Társai Kft.-nél
 
Az Emil és Társai Kft. a TÁMOP 2.4.5-12/7-2012-0291 kódszámú nyertes pályázata keretében sikeresen valósította meg a pályázatban kitűzött célokat és vezette be a rugalmas foglalkoztatási formákat.
 
Az Emil és Társai Kft. TÁMOP-2.4.5-12/7-2012-0291 „Rugalmas foglalkoztatási formák kialakítása az Emil és Társai Kft.-nél” keretében elvégezte a munkakör és a munkavállalói kompetenciák elemzésén alapuló munkafolyamat analízist. Ez lehetővé tette, hogy a vállalkozás a legjobb döntést hozza olyan területeken, amely a munkavállalók képességéhez, készségeihez kapcsolódik: a tehetségfejlesztés, a változás menedzsment és a növekedési stratégiák terén.
 
A munkakör elemzés során gyűjtött információk megteremtették az alapot arra, hogy a vállalkozás elkülönítse az atipizálható és nem atipizálható munkaköröket. Az Emil és Társai Kft. a vezetők bevonásával a felelősségkörök és szükséges kompetenciák vizsgálata mellet figyelembe vette az atipikus munkavállalásra vonatkozó teljesítmény- és egyéb (pl. személyes kompetenciák) feltételek teljesülését, majd szakértővel való tanácsadás során kialakította azokat a munkavégzési feltételeket, melyekkel összhangba hozhatóak az egyén és a munkahely követelményei.
 
A projekt keretében a munkavállalók számára képzések keretében történt meg az új ismeretanyag elsajátítása, melyet minden résztvevő sikeresen teljesített.
 
A projekt megvalósítás ideje: 2014.11.01 – 2015.10.31.

Projektazonosító: TÁMOP-2.4.5-12/7-2012-0291 

free submit link    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   
Kiadja: Eduwork.hu Kft.

tanfolyam | SEO